Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Canım oğlum ve annem...

blueboyfe

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
% 90 Özürlü Cerebral Palsi hastası 8 yaşında bir oğlum var, Ben Askerde iken ,Yaklaşık 7 yıl önce Annesi her şeyimi çalmak suretiyle bizi terkederek kendi hayatını yaşamayı seçti, boşandık. İş yeri açmış, başkasıyla evlenmiş vs...

Hayatın Baba, oğul bize sunduğu maddi manevi bütün zorluklara rağmen bize bir tek kişi kucak açtı, o da Annem ! Oğlum Babaannesini, Annesi biliyor, ve biz böylede mutluyuz, gelecekten umutluyuz :D ALLAHIMA Şükürler Olsun !

zor bi durum Allah yardımcınız olsun huzurunuz olsunda varsın o kişi olmasınn..

Allah o anneye vicdan merhamet versin ,babaanneye ve sana saglikli uzun ömür versinki o yavruya bakabilesiniz. Allah yardimciniz olsun kolayliklar versin.

ALLAH yardımcınız olsun arkadaşm .herkes yaptığının karşılığını mutlaka görecektir.ceza veya mükafat.ALLAH babaannemize sağlıklı uzun ömür versin.

Yüce rabbim,kendisini annelik mertebesine eriştirmişken onun bu yaptığı davranış hiç bir kelime ile ifade edilemez.

Buna benzer bir olay yakınımda cereyan etti.
Eşini ve çocuğunu bırakıp giden kadının,ki bırakış sebebi ise daha refah içerisinde olmak istemesiydi.Daha bol para,daha güzel ev ve araba vs.vs.vs.
6 veya 7 ay sonra yeni eşiyle bir trafik kazasında,(çok süratli olduklarını biliyorum.yoldan metrelerce uzağa uçmuşlardı) vefat ettiğiydi...
Her şey Allahın takdiridir...Takdirinden sual olunmaz... 8)

mesaj konusu

Hani derlerya insan çiğ süt içmiş kimin neolduğu belli olmaz ama tabiki
annenızın size olan sevgisini sizgörüyorsunuz onun için sizeyapılan hak
sızlığı annenin sevgisi kapatıyor onuniçin hiçaklına getirme senin
yapacağın tek mutluolduğun şekıle kendini alıştırman onu ve yaptıklarını
düşünürsen inan size iyideğil zarar verir çocuğun ve annenin gülümseme
sinne yardımcı herşeye rağmen hayatın devam ettiğini unutma
saygılarla

Adı anne...

Anne olmak bu kadar basit mi??
Bırakıp gidebilecek kadar yüreksiz bir kalbe sığdırılan verilen değere mi denir....

Yazıklar olsun sevgisizlere....
Yazıklar olsun gönlü boş analara.
Bir evlada verilen değer bu kadar basit olmamalı.
Her isteyen insan değil sevip büyütmeyi dileyen ve başlarabilecek olan kişiler ana olmalı.
Bir yanda sahte ama sadece adı olan bir anne.
Bir yanda sahip çıkan sevgi veren baba anne...
Ve baba.
Yavrunuza her zaman sahip çıkın ve sevin.
Bunu tercih eden sizleri tebrik ederek haddim olmadan anne denecek ve sizi terkeden anneyi de şiddetle kınıyorum.

annelık ter edip giden anlerin düşündüğü kadar kolay bir annelik değildır.
annelık en güçlünün yanında bile evlatlarına sahip ve siper olanıdır.
ama bir gün mutlaka o evladına dönecektır ama burda ama ötede;

Ben bu yazıyı sok gecırerek okudum bu nasıl bır annemıskı evladını bırakmıs allah yardımcın olsun arkadas sanmasınkı ettıyı yanına kalıcak :cry:

Bende inanamadim ben ogullarimi anneme 1 saat biraksam icim icimi yiyor yolda düsüp bayilacak gibi oluyorum bir oglumda engelli allah islah etsin öyle anneleri cok maralim bozuldu

Üst Alt