Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çapa Adli Tıp Anabilim'de rapor süreci hakkında deneyimi olan var mı?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Mahkeme beni çapa hastanesi adli tıp Anabilim dalına sevk etti rapor için, pazartesi günü gidecem hastaneye,mahkeme sevk kağıdı ile gitsem nasıl bi süreç beni beklemiş olacak rapor almak için? Daha önce bu konu hakkında tecrübe sahibi olan arkadaşlar ve konuya hakim olan arkadaşlar dan cevap rica ediyorum.

Mahkeme sevki olduğu için umarım normal başvuru gibi sıra randevusu vermezler??

İstanbul Üniv. Çapa tıp fakültesinden mi bahsediyorsun ? 1999 dan beri oraya gidiyorum ADLİ TIP diye bir birimi yok ki. Bildiğin normal heyeti var. Seni buraya yönlendirmişlerdir. Çünkü Adli tıp olarak bildiğim tek yetkili kurum İstanbul Yenibosna'daki adli tıp kurumu. Önce polikliniğe gidersin Onlar da heyete yönlendirir. Ama bu görüşmeden sonra süreç nasıl işler ve yazışmalar ne kadar sürede biter onu bilmiyorum...

Çapa tip fakültesi heyet günlerini bilen var mı arkadaşlar.doktorlarda ilgi alaka nasıl tavsiye edermisiniz...

Üst Alt