Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çapa ve Cerrahpaşa hastanesinden randevü alamıyorum..?

cemo24

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum. çapa yada cerrahpaşa hastenelerinin nöroloji bölümünden randevu almam lazım ancak hergün dolu. acaba fizik tedavi bölümden randevu alsam ordan nörolojiye sevkederler mi? teşekkürler.

herikisinide gece arayacaksın (gece 12 de ) aramaya başla ben yıllardır her iki hastaneye frklı bölümlere giidyorum ve hiç randvu sorunu yaşamadım ..

her gece saat tam 12 de internetten alabilirsiniz çok basit oluyor ama alacagınız randevu en az 1 hafta sonrasına olur

cerrahpaşada dahiliyeye almak çok zor..günlerce saatlerce denedim..malesef tanıdık olmadan zor oluyor diğer bölümlere almak daha kolay..

Arkadaşlar Bende engeliyim eşimde.
Maalesef anne çimimde 4 yıl önce oruç tutmak için kalktığındaayağı halını uçuna takılıp kalçasını üzerine düşüp kırıldı. Ve ilk ameliyatını acilolarak memlekette oldu ve enfeksiyon kaptı.
Sonra tekrar enfeksiyon temizlemek için ameliyat oldu. Enson İstanbul samatya protez çıkarıldı ve yatalak olarak kaldı 2 yıldır yatalakve 3 ay önce enfeksiyon tekrar oldu. 4 tane çeşitli devlet hastanesine getirdimhepsi çapa ya getir diyor çapaya randevu alamıyorum.
Şu mübarek günde annemi çapa ya nasıl randevu alabileceğimidetaylı yazan arkadaşlara şimdikiden teşekkür ederim.
Yâda çalışan bir arkadaşımız vardır burada site içersinde belkiyardımcı olursa bana özelden teflon no sunu verirse hayat boyu minetgar olurum.

Üst Alt