Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çapa'da Prof.Dr. Mehmet Çakmak'a ameliyat olan var mı?

celik

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar sizlerden aldığım bilgilere dayanarak bugün Çapa'yı aradım Prof.Dr.Mehmet Çakmak ile görüşmek için. hastanenin çok yoğun olacağını düşünerek bana randevu tarihi ancak iki ay sonra gelir diye düşündüm. onun için şimdiden aramayı uygun gördüm. asistanı ile konuştuk. asistanı bana,

- siz muayeneye gelecekseniz. gelmek istediğiniz tarihten bir hafta önce aramanız yeterli. ama muayeneden sonra ki günlere hazırlıklı olun. o kadar çok sıra var ki sizlere sıra gelene kadar bel ki 1,5 yıl bekelersiniz ameliyat için dedi.

bu durumda ben de iş yerin de 1,5 ay sonra altıncı ayımı doldurup. bir hafta izin alıp Çapa'ya Prof.Dr.Mehmet Çakmak'ın kontrolüne gidecem. bakalım ondan sonrası hayırlısı ile ne zaman ameliyet olacak.

şöyle düşünüyorum eğer ki ameliyat kararı alırsak ve ameliyet günü çok geç ise. özel muayenesine gidip (var mı bilmiyorum) orada bana öncülük görmesi ricasında bulunucam.

2004 yılında okmeydanı hastanesinden sevk alma olayı gibi. beynimden ameliyet olucam. doktor beni cerrahpaşa'ya havale etmiyor. nedeni; çok korkuyormuş onun için. sonra başka hastalarından öğrendik ki bunun özel muayenesi var oraya gidip muayene parasını aldıktan sonra havaleyi okmeydanı hastanesinden seve seve yapıyormuş.

teşekürler arkadaşlar...

mehmetim eger 1 veya 2 sene bekletecekse bence baska bir hastane arastır bu biğrincisi ikincisi başka bir sehirde hastane araştıra bilirsin üçüncüsü vaz geçe bilirsin ki ben bunu istemiyorum:D senle konuştuktan sonra olmandan yanayım ... muayehanesi varsa gitmende fayda var:D az söylim çok anla birde bu dr nin mümkünse eski hastalrıyla yada hastanede yatan şimdiki hastalaıyla görüşüp bilgi alabilirsin dr hakkında en azınran... söylüceklerim bukadar... umarım hakkında hayırlısı olur

hastanede yatan diğer hastaları ile görüşmek çok güzel bir fikir...

celik,
çapa tıpta,ortopedi bölümünde özel muayene sekretirliği var...ama tabiki ücretli.(geçen yıl 150tl 'idi hatırladığım kadarı ile)...buradan istediğin prof.'lara muayene olabiliyorsun...karar senin..
asistanın söylediğine bakmayın siz..iş hocalarında bitiyor.bugün bu iş olacak dedimi iş bitmiştir.

o zaman hastaneye gidip direk kendim de özel muayene sıra beklemeden görünebilirim değil mi? bu arada sizlerde ameliyet oldunuz mu?

teşekkürler...

özel muayenede sıra filan yok..ama randevu şart bildiğim kadarı ile..randevuyu normal sistemden almıyorsunuz tabii.özel muayene sekrterliğini ulaşmanız gerek..telefonunu bilmiyorum ama,sanırım santralden ulaşabilirsiniz..
ben çapada toplam 5 ameliyat oldum,prof.dr.mehmet kocaoğlu'na...kendi adıma,tümü başarısız geçti,mağalesef....

herkes mehmet kocaoğlundan şikayetçi gibi. 5 ameliyet oldunuz. peki ayağınızda hiç bir gelişme olmadı mı? yokda (allah korusun) daha da kötü mü oldu.

teşekkürler...

ergün;

5'te olur 10'da olur. eğer bir netice olacaksa SABIRLA beklemenizi öneririm.

Mehmet sen gene de Özel Muayenehanesine ve ya Hastanede Hocayla önceden durumunla ilgili görüş derim.

tabi selçuk abi. direk ameliyet olacak değilim. en kritik soruları sorucam. o sorularımı bile not almışım merak etme..

ergün;

mehmet kocaoglu için capanin en iyi profesörü diyorlar ama sizin 5 ameliyatiniz basarisiz gecmis.
arkadaşıma ameliyat dedi hatta 1 seneye randevu verdi

arkadaşıma önereceginiz, istanbulda bildiginiz iyi ortapedi uzmani varmı?

.her vaka,her operasyon mutlak başarılı geçecektir diye bir kural yok.ben ,belirtiğim gibi kendi adıma şansız olanlardanım diyeyim.(yahut öyle kabul etmek gerekir)
prof.dr. mehmet kocağolu,bırakın çapayı,türkiyede ve uluslararası düzeyde mesleki saygınlığı olan ve kabul edilen bir uzman.(en azından ben öyle biliyorum.)
şuda var,ortopedistlerin de uzmanlaşmış olduğu dallar var.örneğin,ayak,kol,kalça,vs...bu yönü ilebir uzman tercihi yapmanız faydalı olabilir...

gul_gonca;

İstanbuldaki arkadaşlara JFK hastanesinde Dr.Hacı KUTLU'yu öneririm.

Mehmet KOCAOĞLU çapa'da ameliyatlara girmiyor girsede asistanlarına yaptırıyor. Ücret karşılığı özel hastahanede ameliyatlarını yapıyor.

Mehmet ÇAKMAK için 150 tl karşılığında randevu alarak muayene olabilirsiniz ancak ÇAPA'da ameliyat edeceğini sanmam ederim diorsada büyük ihtimal oda asistanlara yaptıracaktır.

ÇAPA ortapedi de ameliyat önermem arkadaşlar. Saygılar.

WaLe teşekkurler.
ARkadaşım cuma günü asistanlara muayene oldu onlarda röntgenleri mehmet kocaogluna gösterdi o da ameliyat dedi.hatta 1 sene mehmet kocaoglunun ameliyat sırasına yazdılar mehmet kocaoglu yapıcak ameliyatı dediler.

Selam Çelik bey, Öncelıkle geçmış olsun. Sıze arkadaşlarınızın tavsıyelerını okudum.Sorununuz nedır tam bılmıyorum ama tahmınım kalça protezı ıle ılgılı galıba.Ben de çapa da protez amelıyatı oldum. Benım de sıze tavsıyem hangı dr.a gıdeceksenız mutlaka onun amelıyat ettığı hastalarla konuşup bılgı almanız faydalı olacak.Çünkü herkesin durumu ,geçmışı farklı oluyor.ılk yapılan kalça protezı kalça çıkıklarında bayağı başarılı oluyor.Ancak tecrübelı ellerde.Yalnız çapa'da hangı dr.a gıdecek ısenız ozel muayenesı vardır.randevüsüz muayene yapılmıyor.Ancak bır tanıdık dr.vs varsa içerde onun rıcasıyla olur. ama ,böyle önemlı bır konuda , sızı gerek muaayene açısından gerek konuyu tartışma açısından
randevüsüz olunca ,zaman ayrılamayacağına göre sızi tatmın eder mı bılmıyorum.Şöyle yapabılrsınız.o dr'un polıklınık günü vardır. amelıyat olup kontrola gelen hastalarla veya orada fızık tedavı bölümü de vardır. Gırışte veya fızık bölümü korıdorunda sıra için koltuklarda bekleyen hastalar veya yakınları olur. onlarla görüşmenız daha faydalı.Yenı amelıyat olan fazla bılgı sahıbı olamıyor.Herşeye yenı vakıf oluyor. Nasıl olduğunu anlamak için bır süreç geçmelı en az 3 ay _4 ay.Daha fazla olsa daha ıyı. Ayağın hareketleri zamanla ,egzersızlere bağlı olarak gelışiyor.Bır de bunun netıcesını görmek lazım. Sadece 1 dr'a bağlı kalmayın.Dediğim yntemı duyduğunuz diğer dr.ların hastaları için de uygulayabılırsınız.Allah kolaylık versın.Bıran önce sağlığınıza kavuşursunuz İnşallah.Sağlıcakla kalın.

hayır İsmail arkadaşım olmadım..

Üst Alt