Merhabalar, 12 yaşımdan beri kaygı sorunu ile mücadele ediyorum, bu sene üniversite sınavına girdim. Kötü bir sonuç bekliyorum yine iyi kötü bir yer kazanırım ama zamanında çok başarılı bir öğrenciydim,fen lisesi çıkışlıyım zaten bu sebepten ötürü, aileden akrabadan çevreden beklenti yüksek. Herkes odtü bilgisayar mı istiyorsun, hacettepe tıp mı gibi esprilerle geliyor, bense 150-200 bin civarı sıralama bekliyorum. Ailem seneye mezuna kalırsın 1 sene kayıp değil deselerde mezuna kalınca da çalışabileceğimi düşünmüyorum, şu anda lustral 100mg ve rixper 1mg tabletten yarım kullanıyorum. Doktor değiştiriyorum yine aynı ilacı yazıyorlar, odaya girmemle çıkmam bir oluyor zaten, yani sorun mu bende ben mi anlatamıyorum derdimi anlayabilmiş değilim. Üniversite hastanesine gideyim diyorum sanırım ücretli onlar, bu yüzden gidemem. elim kolum bağlı kaldım, ne ders çalışabiliyorum ne hedefim var ne yaşama isteğim. İntihar düşüncesi geçmiyor değil aklımdan ama olmuyor işte...
Ne bir arkadaşım var ne Bi konuştuğum insan, dışarı çıktığım gibi eve girmek istiyorum, sanki her an bir şey olacakmış gibi korku içerisindeyim. Kalp ağrılarım arttı bu aralar hastaneye de gitmekten bıktım artık, hastalıklarım yüzünden gezmediğim polikinlik kalmadı.bir yol yordam gösterin, eminim ki bu yollardan geçenler vardır, sürünüp gidicem iyice kötü olucam bu gidişle...
Ne bir arkadaşım var ne Bi konuştuğum insan, dışarı çıktığım gibi eve girmek istiyorum, sanki her an bir şey olacakmış gibi korku içerisindeyim. Kalp ağrılarım arttı bu aralar hastaneye de gitmekten bıktım artık, hastalıklarım yüzünden gezmediğim polikinlik kalmadı.bir yol yordam gösterin, eminim ki bu yollardan geçenler vardır, sürünüp gidicem iyice kötü olucam bu gidişle...