Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CarrefourSA'da çalışmak ile ilgili görüşlerinizi yazar mısınız?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
carrefoursa hakkında bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar tavsiye eder misiniz

Demedi deme ama carrefoursa büyük ihtimalle depoda çalışacak personel alımı yapar.. İmkanlar ise asgari üçret yemek ve servis olur...

valla biizm burda bakkal niyazii varr aynıı sartlarıı tasımadığından eminimmm:(ama orda calışmak iöin buyuk ihtimalle lise mezunu olman lazım en az.. tabi öz gecmisindende biraz bahs edeceksinn hangii bölümmde calıştı dah önce bu reyonlada calıstımıı artıı 25 yasınıı gecmmen lazımmm .....buu miggros işci alımında duymustumm herrhaldee carfeursa da da böyle benzerlikk vardırrr

carfeur adamın suyunu çıkarmadan maaş vermez verdiği maaşta asgari günde 12 saat çalışma haftada 1 gün tatil bu nedenle hiç travsiye etmem şahsen

hee depoya amele içinde lise mezunu gerek ilkokul taşıyamaz neme lazım kolileri ayrıca evet makus talihimiz gibi birşey asgari ücret yani en iş yaptıgını yada vazfın o kadar öneml idegil engeliysen alacaıgn ücret belli asgari

Valla biz sevmediğimiz, gıcık gittiğimiz irsanlara "Migroslara, carrefourlara istihdam olasın inşallah, mesailerden sersem sepete dönesin" diye beddua ediyoruz. Ve işin gerçeği, Türkiyenin kapital devleri, işçilerini, personelini alabildiğine sömürüyor ve hiçbir yetkilide "aloo, orada dur bakalım, sen bu işçileri kaç saat çalıştırıyorsun?" demiyor, diyemiyor.

carrefourda canımızı çıkartırlar yahu allahdan carrefourda çalışmıyorum

çalışmak istiyormusun arkadaşım sen iş iştir git görüş diyorum ben

6 ay önce part olarak başladım Tansaş a.Ama şu bi gerçek ki kesinlikle diğer klasik marketlere göre şartları çok iyi.
Saatleri düzenli ;işi düzenli(ağır bi durum yok en azından ilgileniyolar durumunuza göre) ,maaş asgari ücretde olsa hiç yoktan iyidir.
Gözünüzü korkutmayın işi yapabilcek kapasiteniz ; sağlık durumunuz varsa varsa gidin başvurun.

çalışmanda bi sorun yaşamıyorsan çalış derim.bende 1 haftaya kadar adana groseri süpermarketlerinde işe başlıcam nasip olursa.çalışma saati9 saat ücret sanırım asgari sigorta full.öğle yemeği.hafta içi bi gün izinle...

Arkadaşlar bende yıllar önce Migrosta 1 yıl boyunca part-time kasiyerlik yapmıştım, mağza ve marketçilik belki kaldırabileceğiniz bir iş olabilir ama hiç bir şekilde ne bayram ne, resmi tatil, ne yılbaşı tatili gibi hiç bir sosyal tatiliniz yok, hafta içi bir gün tatil verirler oda full seniz, ben 1 yıl boyunca ailemle bir pazar daha geçirememiştim, sosyal hayatınız sıfırlanıyor market ve mağzacılık sektöründe, eğer sosyal biri iseniz tercih etmeyin derim... Hem sizi kasiyer, reyon görevlisi vs.v.svs. diye alıp her işi yaptırabiliyorlar, yani sömürüyorlar çok fazla... ben mağzacılığı kimseye tavsiye etmiyorum...

Arkadaşa katılıyorum bende 3 yıl Migrosta part çalıştım, mağazalık ve marketçilik işinde ilerleme yükselme şansın yok sadece sizi sömürürler yükselme ve ilerleme şu bakımdan yok çalıştınız branşta 7 senelik eleman varsa o çıkacakki sizde full eleman olasınız ve ayrıyetten tatil olayınız yok 2 gün 1.30 22:00 geleceksiniz ki 1 gün izin alacaksınız buda çok saçma 4 saat izin almak için 2 gün 10 saat mantıksız ve bayramınız, yılbaşı, v.s resmi tatil hiç bir sosyal faliyetiniz yok. Migros koçun zamanında iyiydi oda maaş yönünden. Reyon v.s v.s görevlisisiyseniz yada başka branştaysanız her işi yaptırıyorlar bunu yapmamak içinde borunuzu öttürmeniz lazım yane muhtaç oldunuzu hissetirmemeniz lazım o zaman hiç bir iş yaptıramıyorlar ve ayrıca Envaneter(sayım)olayı denen bir şey var sizi şehir şehir her yere yolluyorlar gitmek zorunda değilsiniz ama yolluyorlar açıkcası can güvenliğiniz tehlikede mi değilmi belli değil, 7 saatlik mesafe yada en fazla 8 saatlik mesafe ve yol paranız veriliyor gidiyorsun mağaza 22:30da kapanıyor sabaha kadar ürün sayıyorsun bilmediğin bi şehirdesin. Dicem şu ki devlet dairesine girdiniz girdiniz giremediniz böyle Türk insanını sömürürler. Kimse Migros iyi demesin eskiden iyiydi ben 3 yıl çalıştım. tavsiye etmiyorum...

yerel markette çalışmış biri olarak;ulusal marketler işçi kanunlarına tam olarak uyuyor..hakkını yemiyor..o zamanlar hep ulusal marketlerde çalışmak isterdim....şuan çalışan arkadaşlarım var kadroya geçince emekli olana kadar atılma gibi bir durum yok(yüz kızartıcı suç olmadıkça)atılsan bile tazminatını kurusuna kadar veriyorlar..bence konuş kafana yatarsa çalışırsın..hayırlısı olsun.

Azı bulamayan çoğu hiç bulamaz derler...
ihtiyacın varsa git çalış kardeşim...

Size katılmıyorum ben migrosta çalıştım ve çıkarıldım o senin dediğin gibi değil bu işler işçi kanunları (Sendika) falan öle bişe yok özel sektörde Kamu İşinden hariç, sendika özel sektörde sadece görüntü, yüz kızartıcı suç işledin mi direk çıkarılırsın zaten ben normal çıkarıldım tazminatla, sendika şirkete çalıştığı için şirketten hariç bişe yapmaz ve çalışanın haklarını korumaz sadece tazminat alırsın lakin işinden olursun sendika çalışanın maaşından keser işçiyi korur gibi görünür lakin öle bişe yapmaz ben şuan aklım olsa İşçi kanunlarına (Sendikaya) üye olmazdım çünkü maaşından kesiliyor ayrıca emekli oluncaya kadar gülerim ben buna işte devlet işi değil bu özel sektör yarının ne olacağı belli değil bi el değiştirdimi satıldımı bütün işçiler çıkarılır... iyi günler..

Son düzenleme:
6 sene mağazacılık sektöründe çalışmış biri olarak kendimce tavsiye etmem.. Bilen arkadaşların dediği gibi hizmet sektörü olduğu için bayram seyran yok birde benim dönemimde sağolsunlar 1 saat fazla çalıştırmak için ellerinden geleni yaparlardı.. Full çalışma, sabah 9 da girip akşamın 9 una kadar kaldığım günleri bilirim.. büyük marketlerde sadece kasadasınız, küçüklerde ise kasap kasa reyon önyüz.. Ah Tansaş 6 sene ne çektirdin neler öğrettin bana.. Ha bu arada küçük marketlerde güvenlik görevlisi yoktur.. Güvenliği siz sağlar hırsızları tanır köşe kapmaca oynarsınız :)

Demedi deme ama carrefoursa büyük ihtimalle depoda çalışacak personel alımı yapar.. İmkanlar ise asgari üçret yemek ve servis olur...

Aynen katılıyorum,kurumsal firmalardaçalışmak iyi bir şey değil ,çalışacaksan küçük esnaf yanında çalışacaksın ama orada da maşını zamanında alamayabiliyorsun ya da sigortanı yatırmayabiliyorlar

yukarıdaki yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum...Migros daki çalışma şartlarını beğenmiyorlar ama birde yerel marketlerdeki şartları bilseler..kölelik ötesi bişey ama insan yapacak bişey yok ekmek parası...

Değerli dostlarım. Engelli raporumu yeni aldım. Bundan önce ki dönemde evimin yanında diye 1 sene Migros'ta kasiyer olarak görev aldım. Kesinlikle ve kesinlikle engelli raporu alıp gıda sektörüne girmenizi tavsiye etmiyorum. Hem çalışma şartları , hem çalışan kalitesi hemde hafif iş olarak gözükse de özellikle kasiyerlik berbat bir iştir. Bir sürü kurumsal ve daha iyi şartlar sunan firmalar var.

Üst Alt