Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cedrina kullanan var mı?

TungaTunga

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
59
Arkadaşlar doktoroum Cedrina yazdı ,Cedrina kullanan var mı , sizde ne tür etkiler gösteriyor , internette yaptığım araştırmada bazıları sarhoşluk etkisi yapıyor yazmış ,bu doğru mu ?

Ben kullanıyorum uzun süre 100 mg. kullandım en son ben kendim doktora 100 kesmiyor gece uyanıyorum dedim 200 mg. yazdırdım sarhoşluk falan hikaye birisi sallamış çok iyi uyku yapıyor . İyi uykular .:)

bende 50 mg lik uyku için kullaniyorum tam 3 yıl oldu hiç bir yan etkisini görmedim

Bende kullanıyorum, canlı rüya görüyorsun gibi oluyor uykun gelene kadar

bende farklı dozların uyku için kullandım
etkisini ve yan etkilerini yazayım bende görülen
öncelikle içtikten ben yarım saat 45 dk sonra derin uykuya dalıyordum
prolaktin hormonunu yükseltiyor bu da kilo almana neden olabilir.
cinsel işlev bozuklukları yapabilir.
sabahları depresif olabilirsin ve ilaç tam olarak vücuttan atılana kadar bir sersemlik olabilir
araç kullanmamanı tavsiye ederim
refleksler azalıyor

Bir yakınım kullanmıştı. Sanki yasemin çatı içtikten sonraki dinginlik geliyor demişti. Hatta geceleri saçma sapan rüyalar da görüyormuş.

Ketya' nın muadili diye biliyorum...
Etken madde ketiapin uyku yapar güzelce uyursunuz...

Eskiden 450mg kullanıyordum. Şükür artık 100mg kullanıyorum. Bende uyku dışında hiçbir yan etki yapmıyor şu an

Üst Alt