Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çekilmediği için geri gönderilen 2022 maaşlarını alma sürecine dair bilgisi olan..?

selosem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim benim 3 aylık maaşım iade olmuş 2 yada 3 dönem maaşım iade olmuş ben şimdi normal almam gereken 3 aylık maaşlarımıda alamııyorum dilekçe yazdım 3 ay önce hala bi cevap yok dilekçemi ulaşmadı yada başka bişemi var bilmiyorum napabilirimeğer bi bilginiz varsa yardımcı olun lütfen...

Bu süreç 5-6 ay sürebiliyor. Ancak 0312 458 11 58 nolu telefondan durumun akıbetini sorabilirisiniz. Böylece birkaç kez arayınca süreç hızlanabiliyor. Ben, dilekçe gönderdikten 4 ay sonra, babamın durumu için aradığımda; haftaya tekrar arayın dediler, aradım işlem halledilmişti ziraat bankasından 2 döneme ait parayı çektik.

teşekler yardımcı olduğun için dediğini yaptım aradım 15 güne kadar işin halolur dediler olmasa gine ara dediler bakalım ne olacak saol

Üst Alt