Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[celal1973] Celal'in Penceresinden Blogum

celal1973

Yeni Üye
Konular
462
Reaksiyonlar
0
Celalin Penceresinden Blogum

Merhaba ben tekerlekli sandalyede engelliyim

Bu blog sayfamda haftada üç yazı yayınlıyorum. Hayata, inanca dair, tecrübelerimle yazılar yazıyorum. Okuyanlar beğendiklerini söylüyorlar. Akıcı buluyorlar. (Şu ana kadar 162 yazı)

Blog sayfamın üzerinde, açtığım diğer birkaç blogumun daha linkleri mevcuttur.

Celal'in Penceresinden

HAYATIMI ANLATTIĞIM KİTABIM linkini tıklayarak hayat hikayemi okuyabilirsiniz. Yaşadığım hayat serüvenimin özeti şudur : “Hasta olduğumu, hayallerle geçmiş ondokuz yılın sonunda öğrenmem. Ve yıllardır aradığım gerçek aşkı bulmam” diyebilirim. İnşallah bu kitabı okuyunca AŞK’a, engellilere, dinimize bakışınız değişecek.

Ayrıca yine yukarıda SEVDİĞİM YAZILAR linkine tıklayarak çok güzel köşe yazısı, anektodlar ve hikayeleri okuyabilirsiniz. Bu blogda da günlük mail grubuma gönderdiğim maillerden en beğendiklerimi yayınlıyorum...

Celal Çelik Ankara - Sincan

Hepimiz bu dünyada faniyiz önemli olan arkamızdan güzel anılmak.Heleki yaşadığımız süre boyu insanlara faydalı olabiliyor kalıcı eser bırakabiliyorsak ne mutlu bize;
işte siz bunu başarabilenlerdensiniz.Msn adresime gönderdiğiniz yazıları her okuduğumda kendimi silkeliyorum,daha kimbilir kaç kişiye bu güzel duyguları yaşatıyorsunuz.
Duamız bu hayır işlerinizin mükafatını ahirette görmeniz.

amin Allah razı olsun Zeycan hanım. yazdıklarınıza çok mutlu oldum. Teşekkürler... İnşallah bu sayfa çok kişiye ulaşıp yazılar tesir etsin...

Üst Alt