Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Celp öncesi şube hastahaneye sevk etmedi!?

Cemall.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar.

2014 yılında ilk yoklamaya katılıp aile hekimi tarafından muayne olup askerliği erteledim.Sonraki yıllarda sağlık problemim dolayısıyla tesadüfen tek böbrekli olduğumu öğrendim.

Kasım 2018 celbine tabiyim.Geçen hafta askerlik şubesinden hastahaneye sevk istedim.Sevk etmediler ancak sınıflandırman belli olduktan sonra yani yerim belli olduktan sonra sevk edebileceklerini söylediler.Başka şubede çalışan bir tanıdık birliğimin belli olmadan öncede sevk yapabileceklerini uğraşmak istemediklerinden yapmadıklarını söyledi.

Ne yapabileceğimi bilmiyorum.

Cemall.

Aile hekimine gidin, onlar sevk eder hastaneye. Oradan alınacak raporu askerlik şubenize verirsiniz.

Kesinlikle askere gitmeden halledebilirsin.

Askerlik şubesinden aile hekimliğine aile hekimliği sevk ettikten sonra tekrar askerlik şubesine oradanda devlet hastahanesine gidilir diye biliyordum.Direk aile hekimliğine gidersem sevk edebilecek mi beni hastahaneye?

Üst Alt