Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çene ve elmacık kemiği kırıklarına % kaç rapor alınır?
Slm benim sorunun sigorta şirketinin itirazı üzerine yüzde 16 lık raporum yüzde 4 de düşürüldü hakem hastane tarafından.bu durum nasıl lehimize döner bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı???
sakatlık oranı cetveli'ni inceledim ama çene ile ilgili bir maddeye rastlamadım. İtiraz üzerine 16'dan 4'e düşmüşse, siz de itiraz edin ve hakem hastanesinin karar vermesini isteyin.
Çenede oluşan kırık ve platin için hangi oranda rapor verilir?
iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı geçen yıl trafik kazasi geçirdim cenem kırıldı üç platin var resim de var yanlız bir kaç yerden duyduğuma göre ceneye maluliyet oranı çıkmıyormuş adli tıp oran vermiyormus var mı böyle bir asli şimdiden teşekkür ederim....
birisine %16 verildiğini sonra hakem hastanede %4 e düşürüldüğünü okumuştum sanırım cetvelde onunla ilgili bir oran yok burda doğru cevabı bulabilir misiniz bilmiyorum
@oktay2133
çene cerrahisi yada plastik cerrahinin çene açıklığına göre bir oran vermesi gerekiyordu bu yapılmadı ise itiraz etmen gerekir 4 düşürdükleri oranı neyden verdiler
Benim yüzümde kırılmadık kemik yok.
yinede 5 puan bile vermediler.
Ne dersen de sana inanmıyorlar bişeyin yok diyorlar.
keşke dedikleri gibi olsaydı.
biz ve bizim gibiler onların vereceği rapora muhtaç olmasaydık..
iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı geçen yıl trafik kazasi geçirdim cenem kırıldı üç platin ve 8 vida var. Ve şu an bir taraf sallanıyor kırık var resim de var yanlız bir kaç yerden duyduğuma göre ceneye maluliyet oranı çıkmıyormuş adli tıp oran vermiyormus var mı böyle bir asli şimdiden teşekkür ederim....
Yukarda bahsetiğim gibi.
Birazda şans lazım aslında
bu arada benim yüzümdeki vida ve pilatinlerin sayısı en az 100 tane.
Bunu söyleyen doktor amelyatımı, yapan doktor, ve maluliyet oranımı yüzde 5 olarak verdi.
Geçen yıl motor kazasi yaptım cenem de 3 yerden kırılma oldu 3 tane platin 8 tane vida atıldı bu gün heyete girdim maluliyet oranı aldım yüzde on çıktı bu orandan tahmini tazminat ne çıkar yaşım 30 bakarım çalışmıyorum
Merhaba arkadaşlar daha önce çenemden ameliyat oldum çenemde 33 vida var ve şuan çene eklemi erimesi başladı şiddetli ağırlarım oluyor ve bazen sesler geliyor engelli raporu için bir katkısı olur mu