Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çene ve elmacık kemiği kırıklarına % kaç rapor alınır?

oktay2133

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm benim raporum yüzde 5 oranında çıktı devlet hastanesinde ama bize yeterli gelmedi 15ile 20 bekliyordum yüzde 5 hiç iyi olmadı

tekrar heyete girdim. bu seherde yüzde 16 çıktı.

Slm benim sorunun sigorta şirketinin itirazı üzerine yüzde 16 lık raporum yüzde 4 de düşürüldü hakem hastane tarafından.bu durum nasıl lehimize döner bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı???

Cene eklemlemde surekli kutleme var bi turlu gitmiyor yemek bile yedirmiyor hangi doktor bransi aceba?

Peki bunlar neye göre özür oranı veriyorlar acaba

Yüzde 4 ü veren zatan hakem hastane oturan boğa

Çenede oluşan kırık ve platin için hangi oranda rapor verilir?

iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı geçen yıl trafik kazasi geçirdim cenem kırıldı üç platin var resim de var yanlız bir kaç yerden duyduğuma göre ceneye maluliyet oranı çıkmıyormuş adli tıp oran vermiyormus var mı böyle bir asli şimdiden teşekkür ederim....

Gkhn ilgn

birisine %16 verildiğini sonra hakem hastanede %4 e düşürüldüğünü okumuştum sanırım cetvelde onunla ilgili bir oran yok burda doğru cevabı bulabilir misiniz bilmiyorum

Cevap için teşekkür ederim inşallah oran veriyorlardir

Yüz kemiği kırıklarında %5 veriliyor diye biliyorum

Cevabın için teşekkür ederim

Vergi Mevzuatı
Bu linkteçene ile ilgili rapor yazıyor dikkati miçekti ama anlamadığım konuçeneye yüzde45 diyor aşağı doğru yazdığı yer

@oktay2133
çene cerrahisi yada plastik cerrahinin çene açıklığına göre bir oran vermesi gerekiyordu bu yapılmadı ise itiraz etmen gerekir 4 düşürdükleri oranı neyden verdiler

Bunu veren hakem hastane nasıl itiraz edecem bilmiyorum?????

Yüz kemiği kırıklarında %5 veriliyor diye biliyorum

Benim yüzümde kırılmadık kemik yok.
yinede 5 puan bile vermediler.
Ne dersen de sana inanmıyorlar bişeyin yok diyorlar.
keşke dedikleri gibi olsaydı.
biz ve bizim gibiler onların vereceği rapora muhtaç olmasaydık..

adli tıp ve oran...

iyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı geçen yıl trafik kazasi geçirdim cenem kırıldı üç platin ve 8 vida var. Ve şu an bir taraf sallanıyor kırık var resim de var yanlız bir kaç yerden duyduğuma göre ceneye maluliyet oranı çıkmıyormuş adli tıp oran vermiyormus var mı böyle bir asli şimdiden teşekkür ederim....

Çene kırıklarınaverilen oranlar.

Yukarda bahsetiğim gibi.
Birazda şans lazım aslında
bu arada benim yüzümdeki vida ve pilatinlerin sayısı en az 100 tane.
Bunu söyleyen doktor amelyatımı, yapan doktor, ve maluliyet oranımı yüzde 5 olarak verdi.

Trafik kazası sonucu çene kırıklarına alınan raporlar %kaç olur???

Durumumuzu buraya yazalım arkadaşlar burada herkes birbirine bilgi alışverişinde bulunsun.

Geçen yıl motor kazasi yaptım cenem de 3 yerden kırılma oldu 3 tane platin 8 tane vida atıldı bu gün heyete girdim maluliyet oranı aldım yüzde on çıktı bu orandan tahmini tazminat ne çıkar yaşım 30 bakarım çalışmıyorum

cene sorunubende var heyete girerkenhangi bolumdoktoru bakıyor aceba ?

plastik cerrah bakıyor özür oranıda ağızın açıklığına göre veriyorlar tabbi birazda doktarun vicdanına göre.

Merhaba arkadaşlar daha önce çenemden ameliyat oldum çenemde 33 vida var ve şuan çene eklemi erimesi başladı şiddetli ağırlarım oluyor ve bazen sesler geliyor engelli raporu için bir katkısı olur mu

Üst Alt