Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonu, elektronik beyaz eşya dükkanım var. Engelli arkadaşlarıma %20 indirim

blueshadow

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Cep telefonu teknık servıs tamır elektronık esya lcd tv play statıon beyas esya ve her turlu ev gereclerı ıhracatıyla ugrasıyorum dukkanım var arkadaslar ortapedık engellıyım ısmım yasin yaman bana her konuda elektronık ne olursa olsun bana sormadan fıyat almayın bız bırbırımıze destek olalım fazla para ödemıyelım sonucta bızım paramız degerlı ve gelecegımız para ustune kurulu saygılar

fevzi çakmak mah mustafa kemal cad no 17 b üst kaynarca pendik istanbul
0216 397 70 23
0530 243 64 25
0507 829 85 82
eren elktronık
lcd tv ps pc laptop tablet cep telefonu spot yada garanatili saç kurutma makınasından frıtöze kadar bulasık makınasından tutun her turlu elktronık esya ıcın benı aramadan fıyat almadan elektronık esya almayın paramız cok degerlı sayıgılarımla
örnek:bir engelli arkadsımız ps 3 almıs ama versıyonu 4.21 oldugu ıcın sadece cd ıle oynayabılır yanı eger benı aramıs olsaydı ben ona aynı fıyata turkıye garantılı 3.55 yanı sınırsız oyun oynayabılecegı ve hıc cd almayacagı bır sıtemı kurulu verebılırdım ne yazııkkı artık gerı donusu yok down grade ıslemı yapıyorum ama yuksek versıyonlu ps lerde olmaz bu kısa bunun gıbı her turlu bılgıyı cın ve bılımum ulkelerde gezerek ve 10 yıllık bır deneyımle rdındım 8 yıldır cep telefonu tamır edıyorum ve elektronık ıhracat yapıyorum bılgılerınıze arz ederım

Eyvallah kardeşim güzel bir işe koyulmuşun Allah razı olsun.ps2 almayı düşünüyorum para olunca dönerim sana :) saygılar

çok tşk ederim değerli arkadaşım bu düşüncenden dolayı.

Allah razı olsun ... Faydalı bir bilgi gercekten ... Emege saygı - tesekkurler ...

blueshadow, öncelikle böyle bir kampanya tarzı yapıp engelli arakadaşaları düşündüğünüz için size çok teşşekkür ederim.Mağazanızın bir net sitesi var mı acaba ? şahsen ben gidip dışardan alacağıma sizden alırım daha iyi. Hem ben kazanırım hemde siz :):)

valla helal olsun sana! keşke herkes seninle aynı zihniyete sahip olsa! rabbim bahtınıda niyetin kadar temiz ve açık etsin. numaranı ve adresini aldım. artık ihtiyaç olunca yüz yüze tanışma fırsatımızda olacak inşallah.

cok güzel bir dayanışma örneği şimdiden kolay gelsin size Allah emeğini yağlı etsin inş

magazamızda anlık dolar parıtesı degıstıgı ıcın ve ıthalat ıhracat ıslerınde pıyasaanın altında elektronık esya sattıgımız ıcın genel bır sıtemı zyok ama yakında ınsallah

ınsallah her konuda tansımal ısterım arkadaslar ben ısımle ılgılı her kouda yardımcı olacagımdan emın olabılırsınız bu arada bır arkadasım sormus
samsung galxy note 2 bu cıhazın 2 modelı var bızım stoklarımızda sıparıs ustune hemen tedarık edılebılır samsug galaxy note 2 1.fiyat cihaz yurtdısından gelıp ulke ıcınde faturalanmaktadır 1350 tl ye 2 yıl garantılıdır
2. fiyat ıse genpa k.vk yada basarı garantısınde olup yıne urtdısından gelmekte ama dısbırıtöru telpa oldugu ıcın 1750 tl dır

çok tşk..
allah razı olsun hayırlı işler..

herkeze ılgıden dolayı teskkurlerımı bır borç bılır yardımlarımın sınırsız ve elktronık urunlerde sonsuz destegım olacaktır saygılarımla
yasın yaman
eren elktronık
0216 397 70 23
0530 243 64 25

arkadasım samsung galiaksi ace fiyatı ne kadar pekş sende

kardeşim çok güzel bir uygulama yapıyorsun. bende samsung galaxsy 3 almak isityorum fiyatı ne kadar acaba ?

forumda ki diyer arkadaşlar acaba note 2 mi yoksa galakxsy 3 mü daha iyi?

blueshadow;

Sevgili Yasin bey; Cep tel teknik servis dediğinize göre tamiratlada iştigal ediyorsunuz? Benim Samsung D980 cihazımın ekranı cebimde ezilme sonucu çatladı, cihaz çalışıyor fakat ekran görüntüsü olmadığından kullanamıyorum, cihazın ekranının değişimini yapıyormusunuz? bana maliyeti kaç tl olur.? Saygılarımla

Kardeş Allah yolunu açık etsin. İşin gücün rast gelsin.

Uygulama ve hizmet çok güzel, Allah razı olsun. Bir kaç sorum olacaktı:
samsung s3 - ace ve note 2 fiyatlarının en son oluru nedir ?
Ödeme nasıl gerçekleşecek acaba kapıda ödeme vs. sistem nedir ?
Tablet satışı var mı var ise the new ipad ve samsung tabletin fiyatı nedir?
Son olarak da navigasyon var ise fiyatı nedir ?
kolay gelsin şimdiden teşekkürler

S3 fiyatını bekliyorum arkadaş %20 indirimli fiyatını

allah yardımcın olsun sana hayırlıişler dilerim

lcd tv ve tv maası alacağım msn adresini ve ya dükkan adresini yollarsan uğrarım fiyatları görürüm bu dönemki 2022 maaşımla alacağımgeri dönersen sevinirim dükkan adresini bilgileri özel mesajla yolarmısın

blueshadow; iphone 3gs telefonumun öncamı kırıldı cam fiyatları nakadardır yardımcı olursan sevinirim

Sahibinden.com dan GET (Güvenli E-ticaret ) açar ise iyi olur. böylece güven konusudan kımse ikilemde kalmaz düşüncesindeyim ;)

BLUESHADOW, kardeş merhaba laptopuma format gerekiyor ekran görüntüsü gelmiyor ücreti nedir acaba?

Arkadaşımız adres vermiş telefon vermiş. Gidicen, görüce, sorucan, beğenirsen büıçene uyarsa alıcan. Telefon et ben sana göndereyim demiyor ki, nasıl güveneyim diyorsunuz...

Biz her kolaylığın altında bir tezgah arar hale mi geldik nedir?

Teşekkürler bu arada böyle bir kolaylığı düşündüğün için arkadaşım... Hayırlı işler olsun!

ata29;
Laptopu qönderın bana. Kargo ücretini ödeyin. Ücretsiz Yapayım.

Biz engellilere kolaylık sağlayacağınız için ve böyle bir hizmet verdiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Yanlız bu ürünleri görebileceğimiz bir internet sayfanız olursa çok daha iyi olacağını düşüniyorum.

Üst Alt