Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cep telefonuma özel numaradan gelen tehdit şantaj vs. durumlarda ne yapabiliriz?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Dün gece ve 40 dk falan önce CEP TELEFONUMA "özel numara" dan gelen "tehdit ve şantaj" vs. gibi durumlarda ne yapabiliriz? Yankılı bir sesti ve sesi zor anlaşılıyordu. "Ben şimdi polise gidiyorum" diyince kapattı.

Savcılığa gidebilirsin ama seni çok uğraştırırlar. Ben de dolandırılmıştım karakoldaki polisler dalga geçince şikayeti
Vermedim.

ayDÜNYAvazo
Savcılığa gidip suç duyurusu yapacaksınız. Telefon kayıtları dinlenir ve sizi tehdit eden kişi bulunur. Akabinde ceza davası açılır ve duruşmalara girmek zorunda kalırsınız. Duruşmaya gitmeyen polis zoruyla götürülür. Şikayetini geri çeker bağışlarsan dava düşer ve dosya kapanır.

powerofthink
Dolandırma işlemi ayrı ve bunun için Türkiye de bir sonuç çıkmaz. Polis bankaya git der banka polise git der git geller yaşarsınız.

bir süre bekleyin telefonu açmayın mesajları okumayın sonra direk karakola gidip şikayetçi olun.

ayDÜNYAvazo

Küfür, tehtid ve hakaret varsa direk savcılığa gideceksin. Telefonla yapılan bir işlem bu polis karışmaz. Fiziksel saldırı darp olsa polis müdahale eder.

bende direk karakola gittim polisler yardımcı oldu ama benim halimden kanser hastası olduğum belli nefes nefese kalmıştım yeri tersti yürümek çok geldi ter içinde kıpkırmızı gidince , çok korktular biraz da acıdılar bence benden sonra adamı arayıp fırçaladılar birşey oldu savcılık da çağırdı ama adliyeye korona yüüzndne kokrtum gitmedim yoksa adamlardan değil.savcılık da zaten biliyor olayı ayrıca polislerden sonra direk aramalar da kesildi .ki doğrudur bu polisin değil savcının görevidir ama dedim ya halime acıdılar .

ayDÜNYAvazo Özel numaralara kapat numaranı sende. Yoksa uğraşırsın. Polisti, savcıydı, mahkemeydi...

Üst Alt