Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cerepral Palys Sekeliyim. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Cerepral Palys Sekeliyim H sınıfı ehliyet alır mıyım sizce..

Acil:B mi? H mi? karmaşası delirmek üzereyim!

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü eskişehirde özel bir hastaneden rapor aldım.
Raporda cerepral palsyli kişinin pedalları kullanmasında sakınca bulunmamaktadır.Pedal hakimiyeti sağlıklı şekilde sağlanmaktadır dedi!
Raporu veren pratisyen hekim ve Sürücü kursu uzman dr kaşe ve onayı olmadan kabul edilemez dedi B alabilir yazıyordu!
Ailem B almam konusunda baskı yapıyordu!
Hastahane ile görüştüm yarın Ortapedi doktoruna görünücem yeni mi bi rapor yazılır mı bu muayeneyi iptal ettirip Devlet hastanesine muayene mi olayım birde özel hastaneden aldığım(tam teşekküllü raporla) ÖTV indirimi alabilirmiyim??
Acil görüş ve önerilerinizi bekliyorum

h ehliyet alman lazım yoksa ötvden yararlanamassın ötv indirimli araç alman içinde devlet hastanesinden özel teblikatlı araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir raporu alman lazımmış

Araç kullanmada hiç bir donanım ihtiyacın yok ve tüm araçları sorunsuzca kullanabiliyorsan, B sınıfı sürücü belgesi al tabii ki. Bi an bile tereddüt etmemelisin bence :)

ÖTV istisnasından yararlanmanın kritik şartı, araç kullanmak için özel donanıma ihityaç duymak ve buna istinaden araçta özel donanım bulunmasıdır. Bunu belirleyen rapor yoksa, ÖTV istisnası da söz konusu olamaz.

H tipi ehliyet yandan tertibatlı araç hakkında!

Merhabalar raporumu aldım raporda
Otomatik vitesli yandan el terbibatlı araç kullanabilir yazıyor.!

Ağustos-Eylül aylarında ehliyeti alacağım ama maddi durumum şu an 0 araç almak için uygun değil pek de zorlamak istemiyorum!
0 Araçlarda önereceğiniz boyut olarak ufak maximum 30.000Tl olan araçlar varmı bu araçlarda marka ve model önerebilir misiniz?
İkinci elde genel fiyat seviyesi nedir? Nereden bulabilirim ve bu araçlar için MTV ödeniyor mu?

merhaba ben yaşar ehliyet için bir sürücü kursuna baş vurdunmu,ben e sınıfı ehliyetimi h sınıfı ile değiştireceğim.araba işini nasıl hallettin bu bende bir sorun her yerde bulunmuyor,benim iki ayakda kulllanılamaz,sadece elden ve otomatik vites olacak.

dosttum 30bine nogisvanyonlu,sunroff ve dizel yani fuul+fuul araç alabilirsin %38ötv avantaji ile 42bin liralik araçi 30bine alirsin;)

yüzde %37 mi indirim %38mi?? anlayamadım ikinci eller hakkında bilgisi olan varmı?

yazmayi unutmuşum zaten fuul+full demişim ama yinede ekleyelim bir kaç özellik
-deri koltuk ısıtmali
-deri direksiyon
-ESP
-jantlar
-body kit ön tarafa orjinal
daha ne olsun

Üst Alt