Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde öğretim üyesi muayene ücreti ne kadar?

alyazynp

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
8
Arkadaşlar, cerrahpasa tip fakültesi öğretim üyesine muayene icin randevu aldım. İlave ücret alınıyor. Hastaneyi arıyorum ama bir türlü ulaşamadım.. Muayene ücretini bilen var mı?

Üniversitelerde öğretim üyesi veya herhangi bir profesör/doçent vs.. branşı neyse ücretlendirme ona göre değişiyor, her branş aynı ücreti almıyor.

Hocalara özel muayene diye geçiyor ona göre ücret ödüyorsunuz, ilave ücret derken?

@alyazynp,

@OğOğuzHan112 randevu alirken ilave ucret ödemesi olabilir diye ibare var.

Hayır yok öyle bir şey.. üniversitelerde branş hekimlerine(hocalara)göre muayene ücreti değişebilir, bunun dışında sadece muayene için ek ücret alınmaz.. muayene ücreti neyse onu ödersiniz muayene olur çıkarsınız.

Ekstra işlemler için tahlil tetkik görüntüleme vs bunlar için randevu tarihini beklemek yerine hızlıca yapayım derseniz ek ücret öder işlemlerinizi ücretli olarak hızlıca yaparsınız, bunun dışında sadece muayene için ekstra ücret alınmaz.

@alyazynp,

Üst Alt