Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cerrahpaşa tıp yataklı psikiyatri servisinde yatan var mı?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar
7 senedir psikoz tedavisi oluyorum.hee hangi bi iyileşme yok 3 4 hastanede yattım.
ekt olmak istiyorum.cerrahpasa kapalı psikiyatrinin kuralları nasıl sigara serbest mi mesela
yakın dönemde yatan varsa bilgi verebilirmi

Cvp veren çıkmadı.istanbul Avrupa yakasında bakırköy ve çapa sislide başka yataklı psikiyatri varmi

mistir_spak

ben çapa'ya gittim doktorları çok iyi yataklı psikiyatri mevcut .. ben görmedim fakat yatan hastalar kantine falan geliyordu :)

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Psikiyatri servisinde yatışı olan var mı?

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp F. Hastanesinde "Psikiyatri" servisinde yatışı olan varmı?

Ne zaman yattınız?
Ve şartları nasıldı?

3,5 sene önce yattım Yatakları açık koğuş düzeni dizmişler. 2 tane büyük salon var Her birinde de 10'ar tane yatak var. İçeride sigara içilmesine müsade ediyorlar ama telefon yasak. Ankesörlü var ama dışarıda yer alıyor. Hemşirelerden yalvar yakar izin alıp arayabiliyorsun. Yemek yenilen ara bölüm çok ufak Genel anlamda idare eder diyebilirim

1 ay öncesi muayene olmuştum orda. Ondan biliyorum ben.

Ama sen yatalıda baya olmuş yani.
😁

Son yatışım olmuştu. İnşallah hep böyle kalır

Sen Cerrahpaşa'yı neden merak ettin ki ? Oraya yatacak tanıdıkların mı var ?

O kişi ben oluyorum. Ben kendim için merak ettimdi.

Cerrahpaşa psikiyatride yatışı olan oldu mu? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

Yoğun intihar düşüncem var, Cerrahpaşa psikiyatride yatarsam daha kötü olur muyum?

Daha kötü olmazsın. Şu an hastaliginin alevlenme donemi anladigim kadariyla. Doktorla konus. Yatip yatmaman gerektigine o karar verir. Gerekirse ilaci degistirir. Her seye ragmen yasamak guzel. Hepimiz faniyiz. Olumlu dunya, bir seyler icin kendini yipratmana degmez, kafana takma her seyi.

meryem1999

Cerrahpaşa'ya özel bir bilgim yok ama hastane ilaçların düzenli alındığı ve güvenli olunan bir yerdir. Bence hangi hastane olursa olsun bir süre kontrol altında olmak iyi gelir. Aİlenle ve doktorunla da konuşup karar vermelisin.

Üst Alt