Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır kulaklarımda citirtili sesler ve basınç sorunlariyla mücadele ediyorum son zamanlarda azalsada geçmiyor İzmit'te profesör doktor Mete işeri hocaya gidiyorum ama sonuç alamadım en son beni tüp takmak için çağırdı ama takmadı cihaz kullan geçmezse ,3 ay sonra gel tüp takalim ve kulak içindeki kasları keselim dedi garantisi yok denicez dedi ama ben eminim kaslarda değil ostaki bozuk benim ama anlamadığım iki östaki de aynı anda neden tıkanır yada neden açık kalır ilk başlarda servisle işten gelirken pıt pıt kulaklarım açılıyordu ses değişiyordu sonra çıt çıt etmeye sonra basınç ve citirtilar oluştu sürekli bu durumdaydim kualklarim bazen tıkanmış gibi anlamıyordum konuşulanları simdilerde hafifledi Cerrahpaşa da bildiğiniz KBB doktoru varmı prof falan yani aynı sıkıntıları yaşayan olduysa ben ostaki ameliyatı olmayi düşünüyorum artık Ocak ayindan odyometri testin 35 db her iki kulak çıkmıştı sonra Mart ayında Mete hoca yaptı 50 59 çıktı geçenlerde Kocaeli üniversitesinde yaptılar 40-45 çıktı sol kulak kemik 32-40 çıktı sağ 45-47 neden farklı yada neden bukadar hızlı ilerliyor anlamıyorum bu citirtili seslerden sonra sol kulakta hafif sağ kulakta birazdaha fazla çınlama da oldu hala devam ediyor biraz uzun oldu ama lütfen bu rahatsızlığı yaşayan yada bu alanda bildiğiniz doktor varsa cevap yazarmisiniz