Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cerrahpaşa'dan sağlık raporu almak için ne yapmalıyım?
arkadaslar bağkur beni cerrahpasaya rapor almam için yönlendirdi fizik tedavi ve noroloji bölümüne gözükeceğim ama bunun prosedürü nasıl oluyor randevuyu telefondanmı almam lazım orayamı gitmek lazım şimdiden teşekkürler
cerrahpaşadan rapor almak için öncelikle fizik tedavi ve nörolojiden telefonla randevu almanız gerekmektedir aksi takdirde randevusuz hasta bakmıyorlar....
arkadaş eğer engelli raporundan bahsediyorsan Cerrahpaşa vermiyor artık kamu birliği hastanelerine devredildi sen yine de hastane listesine bir bak ne olur ne olmaz ama tamamen farklı bir raprdan bahsediyorsan bilemem
evet nihal iyiki bilgi verdin. bende rapor düşünüyorum. çünkü çalışacak gücüm bitti sayılır. ama inan yıllarca sürünürüm biliyorum. keşke sağlığıma kavuşup çalışabilseydim. böbrekler her geçen yıl bozuluyorlar. cerrahpaşadan başka hiç bir hastane beni tedavi etmeyi kabul etmedi. sadece fakülte ve üniversiteler kabule ediyor. doktorumu görmek için 1 aylık randevu alıyorum. ameliyat ise 1 sene sıra evrak ve kararlarla belli oluyor. sıralarda ömür gidiyor. sağlık çok pahalı. yaşamak dahada pahalı. o yüzden üzülmeye değmez. Allahın verdiği kadar yaşamalıyız fazlası için isyana gerek yok.
saygılar...
geçmiş olsun Cerrahpaşadaki doktorunuzdan hastalığınız nedir,kaç yıldır tedavidesiniz,kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlar,sizin için hayati önemi gibi bilgilerin bulunduğu imzalı kaşeli bir kağıt isteyin ben öyle yaptım Cerrahpaşadan o kağıdı istedim farklı bir şehirde devlet hastanesinden aldım raporu o zaman devlet hastanesinde sorun çıkartmıyorlar