Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevre şehircilik ve kara yolları tayin konusunda zorluk çıkarıyor mu?
mrb. arkadaşlar karayolları ve çevre şehircilik bakanlığına teknik karo olarak atanırsak engelli tayin hakkında zorluk çıkaran kurumlar mıdır. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz.
arıyorum fakat bir bilgi bilgi vermiyorlar 1-2 ay bekleyeceksiniz diyorlar evrak incelemesi falan yapılacak diyorlar.tayini asalet almadan izin veriyorlar mı
Merhabalar,bende çevre ve şehircilik bakanlığı mühendis kadrosuna atandım.atamayı aradığımda Şubat sonu-Mart 15 arası öngörüyoruz dediler.tayini sorduğumda gidip başlangıcınızı yapıp dilekçenizi verirsiniz dediler.
Goreve baslamadan tayin dilekcesi veremiyorsunuz ancak atandiginiz yerdeki il muduru sizi gondermeyi kabul ederse ankara tayin dilekcenize olumlu cevap veriyor aksi halde bekliyorsunuz.engelli dahi olsaniz il muduru bu kisiye ihtiyac vardir derse bir sure orada calismak zorunda kaliyorsunuz
Mrb arkadaşlar çevre şehircilikte başladım tayin dilekçesi verdim bekliyorum çalıştığım il dediki bizden görüş sordular bizde olumlu yazdık. Dediler sizce bundan sonraki süreç ne olur bilgisi olan yardımcı olabilirmi
arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yokmu çevre şehircilik tayini hakkında