Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevre şehircilik ve kara yolları tayin konusunda zorluk çıkarıyor mu?

morti

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
mrb. arkadaşlar karayolları ve çevre şehircilik bakanlığına teknik karo olarak atanırsak engelli tayin hakkında zorluk çıkaran kurumlar mıdır. bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz.

Naptınız atandınız mı? Çevre şehircilikteyim engel durumu tayin şartlarını sağladığınızda problem çıkmaz.

atandık fakat hala başlayamadık. acaba çok sürer mi

bu aralar güvenlik araştırmaları uzun sürüyor.
personeli arayarak ara ara ne zaman başlayacağınızı sorabilirsiniz..

tayinde çevre ve şeh. bak. sıkıntı çıkarmaz.

arıyorum fakat bir bilgi bilgi vermiyorlar 1-2 ay bekleyeceksiniz diyorlar evrak incelemesi falan yapılacak diyorlar.tayini asalet almadan izin veriyorlar mı

daha önce çevre şehircilikten tayin olduğunuz veya çevrenizde tayin olan biri var öyle mi?

Merhabalar,bende çevre ve şehircilik bakanlığı mühendis kadrosuna atandım.atamayı aradığımda Şubat sonu-Mart 15 arası öngörüyoruz dediler.tayini sorduğumda gidip başlangıcınızı yapıp dilekçenizi verirsiniz dediler.

Goreve baslamadan tayin dilekcesi veremiyorsunuz ancak atandiginiz yerdeki il muduru sizi gondermeyi kabul ederse ankara tayin dilekcenize olumlu cevap veriyor aksi halde bekliyorsunuz.engelli dahi olsaniz il muduru bu kisiye ihtiyac vardir derse bir sure orada calismak zorunda kaliyorsunuz

siz inşaat mühendisi olarak mı atandınız.çevre şehirciliği aradığımda bana net bir bilgi vermiyorlar.umarım çok geç açıklamazlar

bende atandım mimar olarak fakat daha sonuçlanmadı bide tayin istiyecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz

mrb arkadaşlar sizden ricam engelli tayin dilekçe örneği olan bana atabilirmi.

çevre şehircilik

mrb arkadaşlar çevre şehirciliğe atandım tayin istiyorum fakat 6 ay sonra diyorlar çeve şehircliğe atanıpta tayin isteyen oldumu

atanmanız kesinleşti mi?tebligat geldi mi

BYkn02

evet zaten memurdum şimdi th sınıfına atandım beni aradılar ve kuruma yazı yazdılar

hayırlı olsun umarım tayininiz biran önce çıkar.bizde daha bekliyoruz daha bir ses yok.

Abim çşbde çalışıyor 1 sene sonra tayin oldu

tşk inşallah sizinde sonuçlanır

yalnız düzgün bi tayin dilekçesi bulamadım yardımcı olacak kimse yokmu acaba bu madde 11 ek 3 e değinen dilekçe

Mrb arkadaşlar çevre şehircilikte başladım tayin dilekçesi verdim bekliyorum çalıştığım il dediki bizden görüş sordular bizde olumlu yazdık. Dediler sizce bundan sonraki süreç ne olur bilgisi olan yardımcı olabilirmi

arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yokmu çevre şehircilik tayini hakkında

Çevre şehircilik

Mrb arkadaşlar 1 defaya mahsus tayin dilekçesi verdim sizce ne zaman sonuçlanır

Çevre şehircilikte çalışan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Üst Alt