Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevre ve Orman Bakanlığı'nda maaşlar ve özlük hakları..?

berfom

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
çevre ve orman bakanlığı lise mezunu memur alacak bildiğiniz gibi.mutemetin çevre ve orman bakanlığındaki görevi nedir birde kaç lira maaş alır normal bir memurun maaşı nedir ek gelirleri nelerdir bilgi verebirmisiniz.

hele bi kazanında ondan sonra maaşı düşünün bence..

Arkadaşlar lütfen önce düşün sonrası kolay demeyin . Bir girerseniz başka çıkamzsınızzzzz. Iyice araştırın sonra pişman olursunuz.

oluemu kazanın sonra düşünün önce nasıl bir yer ne hakları var nasıl çalışacağız analiz etmek gerekir analiz edelim ki başka arkadaşların hakkını yemeyelim olurda başlarız şartlar bize uymaz bırakırız başka birinin hakkını yeriz.bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarım yorum yapabilirlermi acaba

arkadaşlar herşey para demek degil benim aylık ortalama 1700 elime geçiyor mutlu degilim....

neden mutlu değilsiniz?sıkıntı nedir?işte bende bu yüzden diyorumki sıkıntıları bileyim.ona göre harake edeyim pişman olmayayım.şu anki işimden memnunum özelde çalışıyorum.

bana mı dediniz bencilce diye?neden bencilim anlamadım sonuçta kamuda çalışmak benim en doğal hakkım neden böyle bir ihtamda bulunuyorsunuz...?:mad:

berform;

herşey para demek degildir, ben eskiden daha mutluydum, işe giridm gireli mutlu degilim, ben 2006 kpss de türkiye genelinde ilk 3 bindeydim. heyecanla hemen tercih yaptım ve sonrası çokda mutlu olamadım. bu sınavlardan birisne girecem muhtemelende saglık bakanlıgı olacak kesin kazanırım ama ben bile araştırıyorum sizde araştırın.

Inanın sizi anlamak çok zor sagopa 66 katılıyorum hele siz bir kazanın ondan sonra yoksa hergün özürlüler için açılan iş ilanlarını bu kadar yakından takip ediyorsunuzki eger iş begenmiyecek pozisyonda olan arkadaşlarımız varsa işede o kadar ihtiyacıda yoktur bırakın maaşı falan önce kaznıp devlet memuru olmaya bakın

yok mu halen soruma cevam veren ayriyeten pari85 senide tenkif ediyorum.

şimdi arkadaşlar işin niteliği aldığın ücret bunların hepsi önemli faktörler neden derseniz şimdi ben ameliyat oldum ağır olan hiç bir şey kaldırmıyorum.bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kulllanıyrorum.bağışıklık sistemim çok zayıf hemen hasta olabiliyorum tozdan vs.vs.ee bu şartlarda işin niteliğini de öğrenmek gerekiyor.bir başka anektot da sonuçta bir işin var belli bir düzenim var bu düzeni bırakabilmem için karşımdakii işin beni cezbedici yönleri olması lazım.örneğin:iyi bir maaş veya iyi bir kamuda kariyer fırsatı veya çok rahat bir yer bnunların hepsini anliz yapmam gerekir.
bu arada pari kardeş meb sınavından 46 netim var taktir yaratanın...

Berfon dogru söylüyorsun, şimdiki düzeninin arıycaksan ne işin var sınavda o yüzdena raştırma yapmak lazım.

kesinlikle öyle ee tabiki arkadaşlar diyecek ki hazırda işin var niye başkalarının hakkını yiyorsun diye bu doğa kanonu burda hak yemiyorum.hakkımı kullanıyroum.

pari ben bencil felan değilim

Arkadaşlar önce sınavamı girilecek.başvuru nasıl bilgisi olan var?

işllalah istediğimiz gibi olacak.hepimizin gönüllerinden geçenleri olsun.

Üst Alt