Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevreniz rahatsızlığınızı billiyor mu?

kbenly

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Ben kimseye bahsetmedim.Ama ilaçlar elimi titretiyor.İnsanlar bişeyler seziyor...Siz millete bahsediyor musunuz?Rahatsızlığım bipolar bozukluk.Deli derler vallaha...

Sağlık bu kardeşim. Varsın desinler sana bu sınavı veren Allah? İnsan sınavına boyun eğer göğüs gerer. Kim bilir belki de kurtuluşun bu sınavdan olacak. Sana gülecek olan insanları en azından hayatından çıkarma gibi bir seçeneğin var. Bırak gülsünler bu dünyanın yarını da var unutma.

Sülale biliyo yetmezmi:)

Komşuda bi iki kişi

Herşeyide bilmeye gerek yok seninki pskolojik

Sende kalsın

Tansiyonum düşmüş falan dersin

100 metre öteden rahatsızlığım görünüyor. (koltuk değneği ile yürüyorum)
Hamd olsun iyiyim.

Arkadaşım önce sen kendine güven ayrıca rahatsızlığını sen istemedikçe birilerinin bilmesi çok önemli değil el titremesi için sahranil arkadaşımızn dediği gibi tansiyon diyebilirism allah şifalık versin kendinle barışık ol

Çevrenin rahatsızlığını bilmesi daha iyi olur; çünkü kendini daha iyi hissedersin, daha rahat hareket edersin.

Ben de bipolarım ve memurum herkes biliyor benim rahatsızlığımı ne yapayım yani kimin ne düşündüğünü kafaya takarsak önümüzü göremeyiz .

kbenly arkadaşım bipolar olman deli olduğunu göstermez ayrıca bu dünyada psikolojik problemi olmayan kimse yoktur.Ya birde şöyle bir söz vardır akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin.

Bunun bir önemi var mı?
belki de bazıları için bunun çok önemi var kimileri içinse umurunda bile değil.
Bu konuda biraz daha güçlü olmak bizim için çok iyi olur desek de bunu yapmak hiçte kolay değildir.

Benim çevrem sadece bende bir tuhaflık olduğunu biliyor. İstesemde bunu saklayamıyorum. Kimseyle iletişim yok. Gülmek yok. İstek yok (hiç bir şeye) bir terslik olduğunu biliyorlar ama ayrıntıyı bilmiyorlar. Aslında bende ayrıntıyi bilmiyorum. Tani bugüne kadar çok değişti. Sorduğumda da hasta değilsin gibi bir cevap aldım gecenlerde ama şüpheler den kaygilardan ölüyorum.

Çevrene söylersen hasta olarak görürler seni kız vermeye bile çekinir aileler , söylemezsen karakteri öyle derler. Söyleme boşver gerek yok ailen dışında başkalarının bilmesine, evlenmeye yakında kız arkadaşn olunca da sakin bi dille ilaç kullandığını anlatır ona göre her türlü olumlu-olumsuz sonuca hazırlı ol derdim. Çevre şimdi Öğrenirse deli evet deli derler. Amerikada yaşamıyoruz burda herkesin psikiyatristi psikologu yok.

Bundan 10 yıl önce bi yerde çalışıyordum müsteri gelen adam katatonik şizofren tanıyordum onu. İşyerinde ki arkadas bu neden böyle diye diye adama da soruyorlardı rahatsızlık veriyorlar ısrarcı sorularla , adam şizofrenim dese çok daha farklı korku dolu ve adamdan uzak duracak olan davranışlar sergiliyecektiler, araya ben girip konuyu değiştirmiştim, adam gidince de psikolojik olarak rahatsız ilaçlar öyle yapıyor siz işinizi yapın üstüne gitmeyin bi daha demiştim. Durum böyle yani.

Üst Alt