Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevreyi engellilere uygun yapmayan belediye nereye şikayet edilir?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
oturdugum çevre engelliye uygun degil belediye başvurdum internetten 2 kez ilgilenmediler cevap vermediler belediyeyi nereye şikayet etmem gerekir ?

saww;

ALLAH da bıktı bizlerden artık iste iste ama karşılık verme..

şikayetimi internetten attım atmasın derse belediye nasıl ıspat edebilirim

engüzeli yazılı olarak ilgili bölüme iadeli tahütlü şikayet dilekcesi göndermek.
Bu şekilde yapın,mutlaka olumlu yada olumsuz geri dönüş yapıyorlar.
Ben böyle yaptım, yaşadığım yerde özellikle kullandığım düzergahda ki bütün ranpaları yeniden
düzenlediler...

damla 81 teşekkür ederim şimdi dilekçe niye yazıyım ki e devlet var boşuna mı kurdular hem dilekçeyi ben kimden yollayacam

Öncelikle belediyeye yazılı bir dilekçe sunarak sık kullandığınız güzergah üzerindeki hatalı düzenlemeleri tek tek belirterek oraların sizin kullanımınıza uygun hale getirilmesini talep edin. Hatta, dilekçeyi noter kanalıyla yollayın belediyeye.
Belediye eğer gereğini yerine getirmezse, o zaman elinizde bir belge olmuş olur ve hem hukuki süreç başlatabilirsiniz hem de şikayet mekanizmasına başvurabilirsiniz.

bülent abi bimer başvursam nasıl olur

en güzeli bimer hemde şikayet edeceğin zaman kaydı duruyor orada.ne zman başvurdun gibi tarih saat sayısı hepsi belli.

26 nisanda dilekçe verdim ondan sonra bimere başvuracam

bülent abi 2 kez belediyeyi şikayet ettim bimere fakat başvuru numarasıyla bakıyorum ortudugum belediye gönderildi yazıyor ama belediye görevi yapmıyor neyapmam gerekir

Üst Alt