Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürlüğü memurlarının çalışma koşulları!?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar.erzurum ceza ve tevfikevleri genel müdürlüğüne memur ünvanı ile atandım.bu meslekte çalışan forumdan arkadaşlar varsa merak ettiğim bazı konularda bilgi verebilir mi? atandıktan sonra kendim bu başlıkta bilgiler yazarım

nasıl bir binada çalışıp ne iş yapacağız.oralar 7/24 saat açık bizim çalışma saatleri nasıl olacak.cezaevi lojmanı oluyor mu? araştırınca ceza ve tevfikevleri genel müdürlüğü diye bir bina çıkmıyor karşımıza.açık kapalı serbet bilmem ne tipi hapishane diye çeşitli yerler çıkıyor karşıma.ceza ve tevfikevleri genel müdürlüğü binaları nerede oluyor.

kardeşim merhaba öncelikle hayırlı olsun sorularına gelelim cezaevinde çalışacaksın cezaevinin içinde adliyelerde olduğu gibi odalar birimler var bu odalardan birinde çalışacaksın mesai saati 08:30 - 17:30 saatleri arasında lojman oluyor talepte bulunabilirsin. hangi tip cezaevi sorusuna gelince erzurumda kaç tane cezaevi olduğunu tam bilmiyorum onlardan birine verirler seni başka sorun varsa sorabilirsin yardımcı olurum.

çok sağol abi.güvenlikle ilgili bir problem oluyor mu? çok faz oz(hapishane dizisi) izledim sanırım azıcık endişeliyim.mahkumlarla işimiz oluyor mu? birde ceza evleri biraz şehir dışında olmalı.ulaşım için servis oluyor mu? ve son olarak işe başlamadan istanbula tayin aldırabilinir mi? tayin konusunda nasıl tavırları oluyor?

Kardeşim hayırlı olsun öncelıkle Allah utandırmasın,
Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumu
Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu var bunlardan birine olacaktır ataman idari birimlerden birinde gündüz personeli olarak çalıştırılacaksın, 08:00-17:00 arası haftasonu tatil açık cezaevlerinde telefon serbest diğer bütün ceza infaz kurumlarında telefon ve diğer bütün elektronik cihazlarla giriş yasak ve hatta üzerinde metal aksamlı hiçbirşeyle giremezsin duyarlı X ray cihazından kontrollü geçerek gireceksin. Başka merak ettiğin olursa yardımcı oluruz.

Lojmanlar oluyor lakin aday memurluk sürecinde alamazsın heralde dolu da olabilir (genelde doludur) Ceza Tevkifleri Genel Müdürlüğü bağlı olduğumuz ana müdürlük Ankaradadır yani, sen yukarda isimlerini verdiğim ceza infaz kurumlarından birinde görev yapacaksın. hapishane değil bu arada ceza infaz kurumu gardiyan değil infaz koruma memuru kendini alıştırsan iyi edersin :D

kardeşim dizilerde izlediklerinin yüzde 99 u hikaye öyle birşey yok mahkumlarla sen diyalog halinde olmuyorsun onlarla ilgilenen halk dilinde ismi gardiyan olarak bilinen ama asıl adı infaz koruma memuru ilgileniyor cezaevleri şehrin dışında oluyor servis oluyor işe başlamadan tayin olayı mebde oluyor bizde olmuyor 1, sene çalıştıktan sonra tayin istersin.
[FONT=sans-serif]kardeşim bende bedensel engelliyim ama 6 yıldır çalışıyorum herhangi birşey görmedim dışarıdaki memurluktan tek farkı yüksek güvenlikli bir kurum haliyle cezaevi ve giriş çıkışlarda dikkatli birşekilde kurallara uygun şekilde davrandıktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz...[/FONT]

Güvenlikle ilgi derken yasaklı hiçbirşeyle giremerzsin dikkatli ol göz kayıtlarıyla giriş çıkış yapıyorsun. Servis her kurumun olmuyor maalesef ben istanbuldayım var ama anadoluda çoğu yerde servis yokmuş. İşe başlamadan tayin alman mümkün değil. Asalet tasdiki yapana kadar sabret sonrasında tayinin olur diye umuyorum.

idari birimlerde mahkumlarla işin olmaz öyle dizilerde filmlerde anlatıldığı gibi değildir ceza infaz kurumları rahat ol.

çok teşekkür ederim ikinizede.endişelenecek bir şey yok demekki.hayırlısı olsun.

Üst Alt