Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ceza ve tevkifevleri memurları ne iş yapar?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ceza ve tevkifevleri memurları ne iş yapıyor? Araştıran bilen var mı? geçen atamalarda memur olarak atananlar olmuş memnun olan var mı acaba..

Cezaevine hizmetli olarak ta atansaniz masa başı işler yaparsınız f tipi yüksek güvenlikli cezaevleri hariç. Temizlik gibi işleri hükümlüler yapar siz başında durursunuz veya mektup okuma evrak girme telefon kütüphane gibi yerlere verilirsiniz

arkadaşım bende ilk cezaevine atanan memurlardanım cezaevinde memurluk masa başı evrak işleri adalet bakanlığının prgramı olan uyapı kullanıyoruz. ben 3 yıldır cezaevinde engelli memurum gayet iyi memnunum

Şahin kardeş bende 73,954 puan aldım ortaogretimden benim sorum şu benim crohn hastalığın var yani fiziksel bir rahatsızlığın yok iç hastalığından var şimdi ben gardiyanliga bu puanla müracaat edebilir miyim veya katiplige bilgisayar sertifika da var.

mehmet kardeşim gardiyanlığa başvurabilirmisin onu bilmiyorum ama katipliğe başvuru yapabilirsin onda sıkıntı olmaz

Mehmet infaz koruma memuru olmaz ama katiplikte sağlık beyanı gerektiği için olabilirsin

Benim engelim işitmeden ceza ve tevkifevlerin de rahat olabilir miyim sizce?

2014 ilk atamaya bakıyorum ceza ve tevkifevleri memur düzeyinde doldurmuşlar hep, bazı yerlerde gördüm yazmayın arkadaşlar falan diyorlar ceza ve tevkifevlerinde memur olan arkadaşların durumu nasıl acaba..

Ben önlisanstan girdim puanım 80,66 sıralamam 599..tercih yapmak istediğim kurumları şimdiden araştırıyorum..

ozaman sınavın adı ömss idi ömss 2. atamada önlisans 70 puanla atandım.

nuri kardeşim bende bedensel engelliyim ama 3 yıldır herhangi birşey görmedim dışarıdaki memurluktan tek farkı yüksek güvenlikli bir kurum haliyle cezaevi ve giriş çıkışlarda dikkatli birşekilde kurallara uygun şekilde davrandıktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz...

Bende MEB'e atandım. Okulda Memurum. Mutemetlikte yapıyorum, evrak kayıt işleride. Cezaevlerinde nasıldır görevler ? Gardiyanlar kadar sıkı değildir sanırım. ???

Ceza ve Tevkifevlerine Atanan Biri;
Ya Cezaevinde
Ya da Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde Çalışır.

merhabalar. ceza ve tevkitevleri genel müdürlüğüne memur ünvanı ile atandım.bilgisi deneyimi olan şu konular hakkında iki kelam edebilir mi? rica etsem.

ne tür bir iş yapacagım? cezaevleri 7 gün 24 saat açık, haftalık çalışma saatleri nasıl olacak? vardiya falan olur mu? hafta sonu ve resmi tatillerde izinli olacak mıyım?nasıl binada çalışacağım?

Üst Alt