Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğü hakkında bilgi verebilir misiniz?

GOZ

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Verilen görevler, yapılan işler, birimler, kılık kıyafet vb hakkında bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?

Arkadaşlar bu muhabbet nedir ? Atamalar belli mi oldu ? Yani dun yaptigimiz tercihler mi belli oldu ?

görev belli değil müdür ne görev verirse o işi yaparsınız size ayrılmış sizi bekleyen belirli bir iş yok anlayacagınız

Peki, birimler neler, kıyafet nasıl?

Tekirdağ Ceza evi var mı çalışan arkadaş ? Lise mezunu + evli + 1 çocuk + %60 rapor memur ilk girişte maaşı nedir ?

bu ceza evlerine ne kadar sure başlarız işe neler yapmamız gerekir mesela bi yardımcı olsanız atanan arkadaşlar

2 ay içinde size telefonla bildirilir benim öyle olmuştu, bu arada kepsuta atanan arkadaş aramızdaysa sormak istediği varsa sorabilir

arkdaşlar öncelikle cte ye atananlar hayırlı olsun sormak istediğniz soru varsa yardımcı olurum bende ömss 2013/2 atamada denizli cezaevine atandım

şahin eskilerden bir sen birde ben yazıyoruz konuyu açan ortalarda, diğerleride

şimdi ben mersin cezaevine atandım memur olarak biz idari kısımda oluruz degil mi gardiyanlık olmaz degil mi sonra sonra metal eşya cep telefonu yasak deniliyor bu dogru mu bide ben gecmişteki sizin paylaşltıklarınızı okdumm dun geec ordaki belgeleri elden mi teslim etmeliyim yoksa posta ile mi bide cok soru soruyoum ama ben suan resmi olan ikamet adresimi boşaltttım başka bi şehirde yasıyorum ikametimi aldırmam lazım mı hani posta o adrese mi gider yoksa bulundugum adresi adalet bakanlıgına bildireyim mi son sorumda şu olacak ben sigara icen bi insanım diyolarki sabah girip akşam cıkıyorsun ara felan yok diyolar dışarı cıkma da yokmuş galiba bunu nasıl yapıyosunuz yani sigara icmeye nereye gidiliyor

sizlerden allah razı olsun

musafg,şahin olgun merhaba,
Arkadaşlar Ben Lise 76 puanla atanamadım ilk 20 tercihim ceza tevkif evleri idi.Çalışma ortamı,ne işle uğraşıldığı,mahkumlarla bir diyaloğun olup olmadığı şunun için soruyorum psikolojik olarak etkilenmek ve en önemlisi nereye kadar yüksele bilme şansı var ve birde maaşlar bildiğim kadarıyla standart oldu ama olsun maaş bilgisi verebilirmisiniz.

sigara konusunu takma bir yerde içersin sen önce işe bi başla gerisi olur. sen atandığın kurumun bağlı olduğu adliyedeki komisyona git atandığını söyle,senin işin onlarla, gidemiyorsan telefonla sor senin ataman onlara gelince sana bildirecekler ama sen yinede bi konuş komisyonla (komisyon korkutmasın seni bizim komisyonda 3 zabıt katibi vardı sadece biriyle görüştüm )

ben geldim buradayım.. sormak istediğim o kadar çok şey var ki aslında.. Ben Eskişehir'liyim, ilk defa Balıkesir'e geleceğim ulaşım nasıldır, kepsut nasıl bir yerdir beni bekleyen iş ortamı nasıldır ...... ? Sizde mi orda görevlisiniz ? bu yazımı yazdım ve form mesajlarınıza baktım ilk e.memurmuşsunuz hatta sizinle burda daha oraya gelmeden karşılaşmak büyük sevinç ve heyecan verdi.. Telefon vb. şeylerin yasak olduğunu yazmışsınız eğer akşam müsait olursanız sizi arayıp bilgi almak isterim yardımcı olursanız. RABBİM HERKESİN İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN İNŞALLAH..

hayırlı olsun önlisansmı ilköğretimmisin engelin nedir, gerçi farketmez müdürün insiyatifine göre bir görev verilir lojman var istersen gelirsin balıkesire 30km uzaklık var servisler var lojman kirası su+kira 265tl

Bende Tekirdağa atandım, lise mezunuyum.Neler yapmamız lazım ?

akdeniz illerinden antalyadan sonra en güzel şehirdir.memleketimdir.Hayat ucuz ev kiraları uygun.Doğalgaz birçok ilçelerde var.En kötü yanı sıcağı ve şu sıralar suriye göçmenlerinden dolayı biraz sıkıntılı ama herşeye rağmen güzeldir memleketim.

Ceza ve Tevkifevleri Müdürlüğü hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Arkadaşlar EKPSS 2014 ün ilk tercihleri sonucunda Manisa\Salihli CTE müdürlüğüne memur olarak atandım. Kurum hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. İş koşulları, maaş, vs.

Teşekkürler.

Bende İstanbul cte merkez\taşra. 14cü tercihimdi.
Acaba yeniden rapor isterler mi yarın hemen hazırlık yapayım rapor almak uzun ve yorucu bir iş :(

Bende konjenital kalp rahatsızlığı ile cte (istanbul) ye atardım fakat raporumda çalıştırılamayacağı ii alanları kısmında çalışamaz yazıyor, sanırım aramam olmayacak =( yeni rapor alabilirim sıkıntı yok ama bu seferde olan düşüyor %50 idi bu seferde %30 lara düşebilir bu şekilde gene aramam olmayacak sanırım.

bende kocaeli kandıraya 12. tercihimle atandım.aradık ösym bize belge göndeerecek biz sizi arayacağız dediler cuma günü varmı burada kocaeliye atanan birde asaleti onaylanan var mı ?

Merhaba Arkadaşlar,
1-İlk Önce Atandığınız İl veya İlçe Adliye-Komisyon Başkanlığını Arayın. Evraklarla ve Atama ile İlgili Bilgi Alabilirsiniz.
2-Yeniden Rapor İstenip İstenmeyeceği İlgili Komisyon Başkanlığına Bağlıdır.
3-Sizi Komisyon Evraklar İçin Çağırdıklarında Size Denetimli Serbestlikte mi - Cezaevinde mi çalışmak istersiniz diye sorarlar? *Denetimli Serbestlik=Adliye içinde veya Adliyeye Yakın Bi yerde Ayrı Bir Müdürlüktür CTE ye Bağlı. Normal Kamu Kurumu. *Cezaevi= Duvarlarla Kapalı Güvenlikli Bir Alandır.
4-Cezaevinde Ne İş Yaparım? *Cezaevinde Müdür Odaya çağırır duruma göre sizi farklı birimlere verebilir. Fazla korkmanıza gerek yokk hiçbir birim fazla yoğun değildir, Zamanınızın çoğunu iş yapmayarak geçireceksiniz.(istisna yerlerde olabilir ona bişey diyemem!)

Başka Sormak İstediğiniz Bişey Olursa Özelden Mesaj Atabilirsiniz.

Mustafa bey özel mesaj atamadim telefondan olmuyor şimdi bende kocaeliye atandim başvuruda umarim öyle denetimli serbestlik mi cezaevi mi diye seçenek sunarlar umarim birde kiyafet durumu nedir ve asalet tasdik olayinsa sinav zor mudur ve ilk 1 yil icinde sadece eğitim mi görüyoruz ve nerede görüyoruz tesekkurler

Ist. Maltepe cte memur olarak atandım kurumu aradım bekleyın teblıgat yada arama yapılacak evrak ıstenecek ardından evrak teslımı yapıldıktan snra ıncelenıp onaylanınca kurumunuzda göreve cagrcak dendi.. Var mı baska maltepe cte ye atanan ??? Bekar için 9. Derece guncel memur maaşı ne kadar ?? ılk ıse basladıgımızda yatan bı ıkramıye varmış bılgısı olan ??

Bende cte atandım ama bende merkez\taşra\İstanbul yazıyor benim nereyi aramam lazım?

kardeşim öncelik iş konusuna değinecek olursam işimiz masa başında pc ye veri girme oluyo uyap diye program var genelde onu kullanıyoruz anlayacağın işimiz hep pc başında evrak vs işte idare memuru konusuna gelcek olursak görevde yükselme sınavları oluyo ona girersin şartlar uyarsa

Beyler bu ne sesszlıkkk maltepe cte yok mu baska ??

Üst Alt