Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cezaevinde olduğu için 2022 maaşının kesilmesi..?

Haydar Demir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babam 68 yaşında-yüzde 61 engelli raporu var-anne vefat etti- kira da oturuyordu

1- Engelli maaşı alıyordu ve cezaevine girdi.Cezaevine girdiği için adresinde bulunamadığı ve cezaevi başka bir ilçede olduğu için engelli maaşı kesildi..
2- Babamın engelli maaşı kesildiği için bizde 65 YAŞ maaşına başvuru yaptık.Cezaevinde olduğu için Devlet bakıyor diyerek red cevabı geldi...
BABAMA ENGELLİ MAAŞI VE 65 YAŞ MAAŞINI ALMAMIZ İÇİN NE YAPABİLİRİM.
.Şimdiden teşekkürler...

Bilen birisi var mı ?

Son düzenleme:
ceza evindede olsan maaşını alırsın dilekçe verirsin idareye gardıyanlar ceker öle sacmalık olmaz eve gelsin diye dilekçe verdiyseniz kendisini bulamadıgı için geri götürmüşlerdir para ptt duruyordur içerden dilekçe versin aldırsın yada vasi si kimse o gitsin ptt ye ceksin
kesilmesi için sebep sigorta girişi olur hane geliri kişi başı 483 ü aşar o zaman keserler ceza evi kesilmeye sebep değildir
nerden biliyorsun dersen ceza evinde 2 yıl yattım ve maaşımıda cektim gerek dilekçeyle gerek dışardan ptt kart ile cektirdim ama kesilmedi yattıgım süre zarfında

Üst Alt