Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cezaevinden çıktım, askerlik işlemlerim başladı..?

Es857

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamunaleykum arkadaşlar

ben ceza evinden Yen'i çıktım askeriye devlet hastanesine hastanede GATA'ya sevk etti banada f43-2 raporunu verdi altında HASTA HAKKINDA İŞLEM YAPILABİLMESİ İCİN SIRALI SICIL AMIRLERI TARAFINDAN IMZALANMIS FOTOGRAFLI ONAYLI MUHURLU ISLEVSELLIK DEGERLENDIRME VE KITA KANAATI FORMU FOTOĞRAFLI ONAYLI MUHURLU BIRLIK SEVK YAZISI ILE KITASI sevk e uygundur yazıyor

ceza evinden önce kısa dönemdim uzun döneme çevrildim askeriye şube elverişli veya elverişsiz raporu olmadan işlem yapamıyor hastanelerde bu şekil bi rapor verdi

binyardım edin lütfen iki arada bi derede kaldım...

Es857

Birliğe gidip istenen formu doldurmalı ve yeniden hastaneye sevk almalısın. Sonra heyete çıkartıp muafiyete dair değerlendirme yaparlar...

Elverişizdir raporu

dün askerliğe elverişizdir raporu aldım raporda ağır davranış potojileri ve kişisel bozukluk yazıyor ceza evinden çıktım diye verdi YOk sa gayet iyi durumdayım bana bi engel teşkil ederimi mahkum kadrosundan işe girmek istiyorum bu rapora itiraz edeyim mi ehliyete sıkıntı yaratırmı şimdiden teşekkürler

Es857

Bir sorun olmaz. İtiraz etsen bu sefer de "madem iyisin askere gel" derleri iş açarsın başına

Bülent abi eminsin dimi bi sorun olmaz sıkıntı yaptım baya kendime ailemde herkes bişi dediği için YÖK ehliyetini alırlar işe giremezsin falan filan

@Es857

Askerlikten muaf olmak sorun çıkartabilir, ama bu konuda yapılabilecek bişey yok. Dediğim gibi, alternatifi askere gitmekse, bu iş bulma sıkıntısı tolere edilebilir derim ben.

Ehliyetle zaten bir ilgisi yok muafiyetin. Sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü belgesi alabiliyor olmak yeterlidir.

Abi sürücü yönetmeliğinde madde 4. 2 L de benim aldığım tanı yazıyor sıkıntı olacağa benziyor anlamadım

Bende cezadan çıktım denetim bitçek askerlik işlemleri nasıl oluyor

Üst Alt