Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cezaevindeyken 2022 aylığımı nasıl çekebilirim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
Evet 2022 maaşına başvurdum vasim kardeşim fakat bazen onla anlaşamıyoz paramı çekip vermemesinden korkuyom bu maaşı açık cezaevindeyken nasıl alabilirim ptt hesabına yatıyomuş galiba başka nasıl alınır bu maaş

sadece ptt den alınır kendine hesap açma maaş kesilir

yok daha bağlanmadı zaten cezaevinden çekebilirmiyim yada cezaevine benim adıma ödenebilirmi diye merak ettim sadece

Senin hakkın olan maaşı vasi nasıl çeker
Sanki odamı cezaevinde.
Ödeniyor galiba
hozgul biliyor galiba anlatmıştı bir konuda
Cezaevinde engelli maaşı prodesoru

Pratikte nasıl uygulanacağını sormak lazım, bildiğim bir konu değil ne yazık ki

@basari

mahkeme sana bir vasi atayacak vasi ailenden biri yada bir avukatta olabilir. Bağlanan maaşı vasi olan kişi çeker ve hangi cezaevi koğuş numaranı yazarak ptt den senin adına ve cezaevi adresine havale yapar. 150tl gönderimler 16tl ptt işlem ücreti keser.

vasi değişikliği için mahkemeye dilekçe ver yada avukatına söyle o gerekli işlemleri başlatır ve ailenden yada akrabalarından güvendiğin birini seç her ay 2022 maaşını vasi olarak atanan kişi çekebilir ve cezaevine ptt ile senin adına havale yapar.

slm bugün izinli çıktım açık cezaevinden 11 mayısa kadar yani 7 gün iziliyim maaş sorununuda çözdüm açıklamalarınız için sağolun arkadaşlar 11 aydanda düştük çok şükür 11 ay sonra tahliyeyim ve buralarda sık sık olurum inşallah

İnşallah,senin maceralı hayatını özlüyoruz basari

2022 aylığını kartla çekilebiliyor muyuz?

evet 2022 aylığını kartla çekilebiliyomu çekiliyosa nasıl çekerim

Üst Alt