Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet 2022 maaşına başvurdum vasim kardeşim fakat bazen onla anlaşamıyoz paramı çekip vermemesinden korkuyom bu maaşı açık cezaevindeyken nasıl alabilirim ptt hesabına yatıyomuş galiba başka nasıl alınır bu maaş
Senin hakkın olan maaşı vasi nasıl çeker
Sanki odamı cezaevinde.
Ödeniyor galiba hozgul biliyor galiba anlatmıştı bir konuda
Cezaevinde engelli maaşı prodesoru
mahkeme sana bir vasi atayacak vasi ailenden biri yada bir avukatta olabilir. Bağlanan maaşı vasi olan kişi çeker ve hangi cezaevi koğuş numaranı yazarak ptt den senin adına ve cezaevi adresine havale yapar. 150tl gönderimler 16tl ptt işlem ücreti keser.
vasi değişikliği için mahkemeye dilekçe ver yada avukatına söyle o gerekli işlemleri başlatır ve ailenden yada akrabalarından güvendiğin birini seç her ay 2022 maaşını vasi olarak atanan kişi çekebilir ve cezaevine ptt ile senin adına havale yapar.
slm bugün izinli çıktım açık cezaevinden 11 mayısa kadar yani 7 gün iziliyim maaş sorununuda çözdüm açıklamalarınız için sağolun arkadaşlar 11 aydanda düştük çok şükür 11 ay sonra tahliyeyim ve buralarda sık sık olurum inşallah