Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cezaevine gireceğim. Anneme vekalet versem dönem maaşımı çekebilir mi?

berkee

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
8 ay cezaevinde yatmak için pazartesi günü teslim olacağım . Anneme noterden vekalet versem , 2022 dönem maaşımı benim adıma postaneden çekebilir mi ?

Allah kurtarsın hayırdır ne diye yatacaksınız?_

soruya soruyla cevap vermişssiniz oda enterasan. Berke Vekalet verince çeker sıkıntı olmaz işlerin hallet sen

relaxx;
bilmediğim konuyu sallayım mı? Sence bence cevaplar hoşuma gitmiyor net bilgin varsa söyleyeceksin yoksa susacaksın

relaxx;

bilmediğim konuya senin gibi sallamadım sadece olayı merak edip üzüntümü ilettim kendi yorumuna bak öyle konuş !!!!

Beyler harbiden sakin olsanız iyi olacak yoksa mesajlarnızı sileceğim.. Burda herkes birbirine yardım için bulunmakta ve herkes herşeyi bilmek zorunda değil.. Kırmadan incitmeden paylaşımlarımızı yapalım..

sağol relax kardeş . yarın vekalet vereyim anneme o zaman . tehtid den dolayı ceza yatacağım . olmasa ii olurdu ama oldu bi kere

yanlış anlama berke kardeş ama tehditten 8 aymı verdiler söylede kimseyi tehdit etmeyilem yanımda polise ana avrat sövüyolar bir şey olmuyor geçmiş olsun sana tekrardan

dostum vekalet vermen yeterli noterde 46lira alıyorlar ben 2 ay önce verdim maaşlarımı annem çekiyor yalnız maaşı çekmeye giderken vekaletin aslı ve fotokopisini götürsünler postanede aslınına bakıyor fotokopiyi alıyorlar şimdiden geçmiş olsun

Sıkıntı yok hayat herzaman kimse pastanın en sevdiği bölgesinden istediği dilimi alamıyor. Allah kurtarsın

Üst Alt