Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Change.org sitesindeki kan test cihazı kampanyama desteğinizi esirgemeyin

smyrna1922

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar
kan sulandırıcı kullanmak zorunda olan yüzbinlerce kişi için desteğinizi esirgemeyin ,evde inr test cihazı ve ölçüm çubuklarının sgk kapsamına alınması kampanyama destek verin yüzbinlerce kişiyi sıkıntıdan kurtarın .

change.org kampanyası

kGV0Wr.jpg

desteğinizi bekliyorum , destek verebilecek tüm dostlarınızla paylaşırsanız amacımıza ulaşırız.

destek verenlere teşekkürler , daha çok başındayız lütfen çevrenize iletiniz.

lütfen destek olun !!!

Merhaba arkadaşlar
kan sulandırıcı kullanmak zorunda olan yüzbinlerce kişi için desteğinizi esirgemeyin ,evde inr test cihazı ve ölçüm çubuklarının sgk kapsamına alınması kampanyama destek verin yüzbinlerce kişiyi sıkıntıdan kurtarın
aşağıdaki linke tıklayıp destek olabilirsiniz .

https://www.change.org/p/sağlık-bak...utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

2nD67v.jpg

Merhaba Arkadaşlar konu hakkında hukuki bir sonuç elde edebileceğimiz avukat eşi dostu olan kişiler değerlendirsin
geçen ay KDK tavsiye kararını paylaşmıştım , kararda inr test cihazı ve çubuklarının SGK ödeme kapsamına alınması gerektiği yönünde tavsiye kararı verilmiş ve konu hakkında SGK dan ne işlem yapıldığı bildirilmesi istenmişti . SGK nın KDK ya cevaben yazısını sizinle paylaşıyorum , anlaşılan fiyat konusunda sgk ile anlaşma sağlanamıyor bu nedenle süreç uzuyor , son olarak tedarikçi firmanın 7. ayda itirazı olmuş sürecin devam ettiği yazıyor .
Z34E1o.jpg

Üst Alt