Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chery kimo otomobil için görüşleriniz..?

chtsu!

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Uzun zamandır araç almayı düşünüyorum karar veremedim kredi kullanamıyorum. Chery yetkili satıcılarından bazıları yarısını peşin alıp kalan yarısına da taksit yapmayı kabul ediyor. Aracın ötvsiz fiyatı 16-18 bin gibi bu şekilde taksitle araç satan firmalar varmı bildiğiniz? Chery kullananlar var mı? Memnunmusunuz malum aracı aldığımızda 5 yıl kullanmak zorundayız. Şu anda piyasada kalmamış ama ekim ayı içinde gelecek araçlar. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...:confused:

kimoyu geçen yaz incelemiştim. küçük sıkışık bir araç, koltuk diz mesafeleri çok kısa, bağajı üç çantadan fazlasını almaz. ama ucuz ve motor hacmi küçük bir araç yakıtı düşüktür. şehir içinde seyahat için sorun oluşturmaz. şehirler arası kullanılmaz diye düşünüyorum.
kimo nun otomatikleride var!

çeri kimonun aksine tiggo diye 1600 motor cipi var o çok şahaneydi. ona bayıldım ama otomatik yok demişlerdi o zamanlar şuan varmı bilemiyorum.

chery alacağına hundai getz al chevrolat spark al ama ne edersen chery alma derim yakında daihatsu türkiyeye araba getirmeyecek yani daihatsu bitiyor bir gün chery de gidicek çünki piyasada tutulmuyor o zaman cheryde gidecek peki senin elindeki araç ne olacak ?

cevap: tam anlamıyla elinde patlayacak...

türkiyede hangi arabanın alıcsı olmamış ki? bir iki milyar aşağı verirsin çıkartırsın elinden, biz arabayı seven bir milletiz merak etme...

elinede falan patlamaz!

Bende bugün aradım chery Adana bayisini ellerinde kalmadığını 1 aya kadar geleceğini söyledi.Fiyatı belli değilmiş daha.Ama en son 22 binden sattık dedi
bin bin beşyüz artabilir dedi.Tahmini atmış şekilde ötv yi düş ne eder dedim.16000 civarı ediyor dedi......Ben şimdi özürlü bir arkadaşta 2005 model ford fiesta var, onunla ilgileniyorum.17500 tl.Karşılaştırırsak hangisi daha avantajıma olur sizce....

Üst Alt