Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chery Tiggo CİP hakkındaki görüşleriniz..?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar araba alcam bu araba hakında fikirlerinizi sölermisiniz?

95113.jpg

95112.jpg
95116.jpg
95120.jpg

Mrb. İlk önce şunu belirtmek lazım bu araç CİP değildir SUV türü araçlardandır. 1600 cc ve 2000 cc motor seçenekleri var. 1600 cc olan modelinin otomatik vitesi yok. Donanım ve özellikleri bakımından tatmin edici olsada piyasaya yeni girmiş bir ÇİN'li olarak üzerinde tereddütler mevcuttur. Çok acele etmeden iyice araştırıp alırsan pişman olmazsınız. Ama fiyat/kalite/fayda denklemiyle bence alınabilir bir araç.

en azından Jip gibi duruyo.. Süper araba =))

arkdaşımda var hiçte güzel bir araç değil 1600cc konfor diye birşey yok sadece dış görünüş

Bu dandik çin aracını hele de hala gündemde olan Uygur Türkleri soykırımı varken asla almazdım.

siyaseti birakalim arkadaslar ...
bence bu arabadan vazgeç pek iyi bi araba sayılmaz sana önerim ötv dende yararlancaksan wolksvagen touran ı keşfetmeni tavsiye ederim kesinlikle konfıor bakımından süper arabadir

BU Chery Tiggoyu alırdım lakin içimde o kadar parayı sokağa atdım gibide bir his doğardı tahminim...onun için en iyisi arkadaşlarında dediği gibi toyota verso 1.6, ford focus yada wv touran..
(sadece kendi açımdam bir görüş belirtmem gerekirse bu çinliler gercekden çok kaliteli ürünler de yapıyorlar ama bizim türk insanı gidip en ucuz en dandik ürünü tr ye getiriyorlar ;) )

valla jeep görünümlü birşey istiyorsan bunu alma bunun heryeri adi sana tavsiyem Nissan Qashqai yada honda hrv honda hrv nin 2. elini bulursun crv ye yüklendikleri için snaırım hrv üretmiyorlar artık ama 1600 cc ve otomatik fitesli güzel ama

Nissan Qashqai daha güzel 2. elleri yurtdışından bu chery fiyatıa belkide daha düşük bulursun tabiki 1600 motor otomatikleride var sanırım yani tercihler az degil aslıdna tabi 1600 olması çok şeyi sınırlıyor ama işte bence bu 2 seçenegide incele güzel birşey bulacagına eminim şimdiden hayırlı olsun

touran güzel araç, ama sözkonusu aracın neredeyse iki katı fiyatı olduğununda farkındasınız umarım...

senin kulandın arac - gereçlerin %90 nı çin malı hatta buraya yazı yazmak için kullandıgın bilgisayarın en az bir parçası çin malı.

Markalı bir ürünün tamamının ya da bazı parçalarının Çin'de imal edilmesiyle (ucuz işgücünden dolayı) bir ürünün tamamıyle Çin markalı olması arasında o kadar çok fark var ki...
İletişimde dünya devi olan Nokia birçok ürün için Çin'de üretim yapmaktadır.
Ama üretim detayını,kalite standartlarını Nokia belirler.Ürün Nokia güvencesindedir.
Söz konusu araç ise tamamen Çin markası olup yine söylüyorum dandik bir araçtır.
Evimde kullandığım araç gereçler konusunda ise yanılıyorsun.Ne alırsan 1 tl dükkanlarından farketmeden almış olabileceğim şeyler dışında Çin markalı bir ürünü almam.

Kullanan arkadaşların fikri daha doğru olur bence

Ali bu araçlar yeni cıktı bence güzel tavsiye ederim
ama benzilli alma dizel terci et.
Hayırlısı neyse olur senın için .

küçük hayalimdeki birinci araba süperrrrrrrrr bence

Üst Alt