Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chevrolet Aveo Hatchback hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu aracın otomatik viteslisi indirimiyle falan acaba ne kadara mal olur. Kullananlar ve alanlar görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum... Şimdiden çok teşekkür ederim.. :)

bana kalırsa chevrolet almayın.benim ilk arabam chevrolet kalostu.2005 te araba 24.5 bindi.indirimle 18.5 bin liraya aldım.2010 kasımda arkadan arabama çarptılar araba pert oldu daha 7000 km deydi piyasa değerini sorduk 12 bin dediler.ikinci eli pek tutulmuyor.

bilmiyorum ki başka alternatifim yok makstat ucuzluk olsun diyorum. Çünkü digerleride pahalı birde GETZ düşünüyorum

getz güvenlik açısından sıkıntılı çok ufak renalt düşünsen bende almayı düşünüyorum dacia nasıl fiyat çok ideal reno kalitesinde

Düşünürseniz birde chery kımo var uygun fiyata otomotik vites 22.000 tl. falan ötv indirimiyle 17.000 tl. ye falan geliyor. Bende chavrolet aveo almayı düşünüyorum gidip inceleme fırsatım oldu fena değil tabi kullananlar daha iyi bilir. Otomatik vitesi 24.000tl. gibi 18.000lt ye geliyor. Hundai için de çok sağlam olmadığını söylüyorlar. Bende kararsızım. :confused:

kardes senın ıcın en ıyısı hyundaı getz..lpg de takılıo fabrıkada..hemde lpg garantıyı öldurmuyo..bence fıyatta ıyı 18.500 e alabırsın..artı 5 yıl garantı..

arkadaşlar bende hem kararsız hemde konuya hakim olmadığım için fikirlerinizi öğrenmek istedim.

fikirlerinizi değerlendiricem yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

Şu an en uygunları hyundai lar.
Paran varsa başkalarına yönel ama yok diyosan getz yada accent al.
Hyundai accent era en düşük donanımlı modeli otomatik 20 bin TL, Getz de yaklaşık 19 bin TL ye geliyor.
Bu fiyatlar pazarlıkla dahada düşebilir.

merhabalar bende otamatik chevrolet aveo almayı düşünüyorum kullanlardan bilgi almak isterim kararsız kaldım chevrolet mi opel mi tercih edersiniz ?

sanırım chevrolet türkiye piyasasından çekiliyor..

chevrolet 2015te veya 2016da tum avrupadan ve turkıyeden cıkacak ama yerını opele bırakacak .sanırım 10yıl boyunca opel servıslerı bakacak ama buyuzden 2,el pıyasası duşermı duşer .onun yerıne corsa daha mantıklı gıbı.
cruze gıbı daş gıbı 140 beygır arabayı 46000 satılyolar aralıkta araba yok sattı ama gelgelım bu haber ınsanları kararsız bıraktı tamamen GM nın salaklıgı..

Üst Alt