Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chevrolet Aveo Sedan otomatik hakkındaki görüşleriniz?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
MERHABA. Pıyasadaki araclara bakabıldiğim kadarıyla otv ındırımı ıle kendı butceme en uygun fıyatta aveo dıkkatımı cektı ve almayı dusnuyorum . otv ındırımı ıle 27 000 tl ye gelıyor ?? Alınmaya deger sorun cıkarmayacak bır arac mıdır ? Tavsıyelerınız ???

SoyLeki Savaş kardeşim bende de aveo sedan otomatik 1.4 benzinli var ve yakıtı cok fasla

ne kadar fazla ? biraz örnek verebılır mısın kardesm ? ve alternatıf onerebılcegın bısey varmı =?

imkanın yetiyorsa toyota yaris 1.3 benzinli otomatik ve manuel seçenekleri mevcut bakmanı tavsiye ederim yakıtıda az .

o kadar cok yakıyor mu kı bu aveo ? acıkcası pek bunun ustunde para verme sansm yok da.

Hundai Accent bLu da aSagi yukarı 1 2 fasla bundan birde ona bakmanı tafsiye ederim

musti sende aveo kullandıgını soylemıstın . ortalama sehır ıcerısınde 100 km falan ne kadara gıdıyorsunuz ?

bende var 250 km de 50 tl yaktı sen hesap la 1.5 sene oldu sadece garentiden z rotları degşti bisorun yok suan ben 24.5 almıştım

Üst Alt