Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chevrolet cruze otomatik vites almayı düşünüyorum. Araç hakkında bilginiz var mı?

TAGARA

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
chevrolet cruze otomatik vites almayı düşünüyorum. araç hakkında bilginiz var mı önerir misiniz?

bir arkadasımda var km 10 lt fazla yakıyor oda km 500lira edemek ( eski parayla) çok o rakama ne arabalar var

Alıp LPG taktırıp kullanan ve çok memnun olan çok şikayeti olan da var, Lpg garantiyi bozuyor. Donanım olarak çok dolu bir araç, ama yakıt ve hantallığını da göz önünde bulundur. Az rampada araç yolda gidemiyor resmen, kasası çok ağır olduğundan 1.6 motor yetersiz kalıyor. Dış görünümü çok harika, güvenlik desen öyle yanı artılarıda çok eksileride karar sizin. Şimdiden kolay gelsin. Bir arkadaşımın var tecrübem ondandır. Bende bi ara almayı düşündüm sonra vazgeçtim. Şimdiden kolay gelsin zira aynı durumda bende kalmıştım bir yanım al diyordu bir yanım alma...

otomatik dizel al,

şu an yeni çıkan bi araba var onu düşün derim.
Hyundai accent blue;
Hyundai

citroen c4 olabilir, vw jetta olabilir, reno megane yada sport touerer olabilir.

Bunlar hem otomatik hemde dizel.....

chevrolet çok güzel bir araçtır yol tutuşu çekişi herşeyi çok güzel, ben hiç sıkıntısız 5 yıl kullandım gık demedi; ama gerçekten benzin tüketimi çok fazla..

benzin tüketimi otomatiklerde fazladır. ben 4 yıldır toyota corolla 1.6 mmt kullanıyorum. ortalama 100 km de 6.8 civarında yakıyor. memnunum. 55000 kmde ve bir sorun yaşamadım ve kullanımı da otomatiklerden daha zevkli.

arkadaşlar ben otomatik fıat punto evo aldım 6 ay oldu çok memnunum. tavsiye ederim.

Benim duyduğuma göre parça fiyatlarıda çok pahalı. sıfır aldığın zaman bu insanın gözüne hiç gelmiyor ama ileride parça ve servis fiyatlarından bıkarsın... Bende fiat punto evo alıyorum. 1.3 multijet dualojik kullananların yorumuna göre km. de 21 kuruş yakıyor ve istanbul tarfiğinde 45 litrelik deposuyla 700 km ye varan yol yapıyor.. tavsiye ederim..

bugün gördüm gemi gibi araba, içi konforlu görünüyor.

slmlar
arkadasım bende cok yakın zamanda arabalar konusunda arastırdım epeyce.Chevrolet arabalar icin ,(jeepleri haric.)
"yürüyen tabut" ve "cola kutusu teneke" gibi yorumlar aldım .
guvenilirlik saglamlık konusunda endişeli konustu insanlar. o nedenle dusunmedim..
ama tabiki alıcanız arabadan ne beklediginize ve tabiki kesenize uygun olmasina baglı.
sizi yanlış yönlendirmis olmayım amacım sadece duyumlarimi paylaşmaktı.
Hayırlı olsun !simdiden kazasız belasiz kullanın insallah.ve bol gezmeli:)
Sevgilerimle....

HAZAN68;

:confused::confused::confused: Aynı arabayı mı knuşuyoruz acaba???? Yürüyen tabut, cola kutusu teneke, nerden çıkardınız bunları araba gayet sağlam ve güvenilirdir. sadece çok yakıyor mesele bu.

2009 model 2 aya bir servise gidiyor her yerinden ses geliyor arabanın tamirciye sordum hepsi böyle cruzeların diyor hiç tavsiye etmem

uzun zamandır bir amerikancı (amerikan arabalarına meraklı ve kullanan kişi) olarak şunu soyleyebilirim bu araçlar herkesin bildiği chevrolet değil, orta segment ve avrupa pazarı için chevroletin daewoo fabrikasını alıp urettiği araclar.. o yuzden yılların chevroleti ile kıyaslamayınız bi impala, nova, malibu yada camaro değil bunlar.. ama soylendiği gibi teneke kutusu yada tabut olarak da dusunmuyorum...

Honda jazz i-shif fun başka araç tanımam. Konfor ve yakıt 10 üzerinden 10

chevy cruze formda sayfa olarak 360 larda malum konudan bahsedilmiş yakıtı içtiği yani çok yaktığı arka balatalardan ses gelmesi 2. elinin ölü fiyatlara gittiği servisteki sıkıntıları vs. vs. bir çok konudan bahsedilmiş aynı seğmentteki diger modellerle karşılaştırılmış ama yılmadan bu 360 sayfa formu okudum ama hala kafamdaki soru işaretlerine bir cevap bulamadım sanırım cevap bulamamamın tek sebebi var görsel açıdan bir harika olması tüm eksi özelliklerine karşı insanı cezbetmesi ama marşa basıp yol almaya başladığınızda yani kilometreleri devirmeye başladığınızda cebinizdeki paraları sömürmeye başladığında , arızalar meydana gelmeye başladığında servisle muhatap olmaya başladığınızda ve arabadan anlamayan bir cherolet servisi gördüğünüzde bu mütiş kasanın altında bu kasayı kaldırmayan sorunlu bir motorun olduğunu gördüğünüzde işte ozaman hayal kırıklığına uğruyorsunuz, hemen elden çıkarmak istiyorsunuz ama 2. elininde sıkıntılı olduğunu görüyorsunuz benim gözlemlediğim bu cruze konusunda ve anladımki evinizin kapısında böyle güzel bir araba olsun tüm eksilere rağmen razıyım diyosanız oda sizin bileceğiniz iş kimse bişey diyemez benim gönlüm cruzdan yana biraz geçti alacaklara hayırlı olsun ......

chevrolet cruze alternatif olarak haziranda türkiyeye gelmesi planlanan yine aynı markanın aveo modelini yeni çizgisiyle makyajlı halini çok beğendim 1.2 ve 1.4 motor da benzinli ve 1.3 motorda dizel gelecek modellerin motorları iç ve dış eski aveoya oranla çok hoş ve oturaklı cruz da görünen aksaklıklar bu gelecek aveo modelinde yoksa ekim kasım gibi gelecek olan 1.3 dizel motoruna şimdiden talibim.The new 4 door Aveo small city car from Chevrolet EM

Arkadaşlar otomatik vitesli araçlara LPG taktıran var mı? ben takıldığı taktirde motorun 2-3 sene sonunda büyük hasar aldığını duydum.Bilginize

Chevrolet'ye çamur atmayın lütfen :) yakıt tüketimi ve bakım-yedek parça pahalılığı haricinde güzel ve taş gibi araba zaten servise de çok ihtiyacınız olmuyor gık demiyor çünkü.. hatta ondan sonra başka araç kullanmak attan inip eşşeğe binmiş hissi uyandırıyor bu bakımdan da zararlı bir türlü ısınamıyorsunuz diğerine :)) bizzat tecrübe ettim

tecrübe ve fikirlerini beyan eden tüm arkadaşlara teşekkürler ederim
tabi beklenti ve fiyat çok önemli
bence en büyük etken arabanın çok yakıt tüketmesi
bu durumda alternatif düşünmek gerek

arkadaşlar bu yakıtın çok tukettiğini ancak ve ancak sadece adam akıllı kullanan birisi anlayabilir.
chevrolet aveo çıkacak ve cruze göre daha ucuz olacagı kanısındayım bende aveo alacam tabi nasip olursa.
bugun jazz polo gibi kendi sengemindeki araçlar en ufak bir özelliğini bile opsiyon koymuşlar özellik olarak bu araç onlarla denk ve daha ucuz

Bence Chevrolet alan kişinin ya çok parası vardır yada daha önce başka hiçbir araca binmemiştir.. Nedenleri: aracı alır 5 yıl biner tabi bu süre içerisinde binbir sorunlarla karşılaşır aldığına alacağına pişman olur.. 5 yıl süresi biter 2. el satmayı düşünür aynı fiyata alacağı farklı marka aracın piyasası ogün için misal 20 bin lira chevroleti verir 15 bin liraya .. o aracı almadan önce çok iyi araştırın derim ben.. önünüzde pc internet var bukadar kısıtlamayın kendinizi..

bende otomatik hyundaı getz vardı. lpg taktırdım 4-5 yıl lpg li olarak kullandım hiçbir olumsuzluğunu görmedim.

uzun zamandır bir amerikancı (amerikan arabalarına meraklı ve kullanan kişi) olarak şunu soyleyebilirim bu araçlar herkesin bildiği chevrolet değil, orta segment ve avrupa pazarı için chevroletin daewoo fabrikasını alıp urettiği araclar.. o yuzden yılların chevroleti ile kıyaslamayınız bi impala, nova, malibu yada camaro değil bunlar.. ama soylendiği gibi teneke kutusu yada tabut olarak da dusunmuyorum...

Bizim 55 yaş civarında bir aile dostuuz araç arıyordu... Demiş ki kendi kendine "benim gençliğimde iki araba vardı bir Ford, iki Chevrolet" o tercihini Chevrolet'den yana kullanmış ama size katılıyorum, bu araba o araba değil... Zaten fiyatına baktığımızda, muadilleriyle arasında epey bi fiyat farkı da var... Tercih meselesi tabi...

Üst Alt