Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chopart ampütasyon için hangi oranda rapor veriliyor?

turkuaz.

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Chopart ampütasyon oldum 6 sene önce duyduguma gore bu sene oranlar değişmiş yüzde kac rapor alabilirim. Ve Yuzde 40i geçmezse ek olarak nereden oran alabilirim

Engelli kimlik karti cikarmak ve haklarindan faydalanmak icin en az yuzde kac raporum olmasi gerekiyor yuzde 40 yazanlar var 50 yazanlar var aklim.karisti

Chopart ampütasyon

Chopart ampütasyon icin tip fakültesi egitim ve araştırma hastanesinden Yuzde 31 rapor aldim ama bu rapor isime yaramiyor sehir hastanesine gittim ordada siz rapor almissiniz burdan rapor alamazsınız yanliz itiraz edebilirsiniz denildi itiraz etsem yüzde 40i gecebilirmiyim sizce?

Benim rapor %38 itiraz etmedim 6 ay sonra tekrar girebilrsiniz dediler bekliyorum sürelimi süresizmi raporunun birde bazı rahatsızlıklar da sadece fakülte hastanelerinden rapor alınabiliyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 sene süreli vermişler psikiyatriden falan alabilirsin ancak diyorlar yüzde 40ı geçmek için

Üst Alt