Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chopart (orta ayak) ampute için hangi oranda rapor veriliyor?

Evrenos

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar benim ayagım Chopart ampute GATA'nın 1994 tarihinde verdigi kesin raporda %25 sakatlık oranım var

sitede arastırmalarımda 25 (62) [100] böyle sonuc buldum burada bahsi gecen oranlar % üzerinden en az 25 en cok 62 anlamınamı geliyor?

yeni rapor cıkartabilirmiyim cıkartırsam oranım ne olabilir ve yeni rapor cıkınca GATA'nın verdigi rapor devre dışımı kaLıyor?

bu konuda biLgisi oLanLar Yardımcı oLabiLirLermi ?

Şimdiden Çok tşk ederim

( orta derecede sinirsel, sindirim sistesi, özürlü olan ayagımda kas kaybı,w.s gibi durumlarda mevcut bunların raporda oran değişiminde faydası varmı?)

Ben şöyle anladım:

25: Bireyin özürlülük oranı
(62): () parantez içindeki rakam alt ekstremite baz alınınca ortaya çıkan oran
[100]: [] köşeli parantez içindeki rakam da Ayak baz alınınca ortaya çıkan oran

Sizin için dikkate alınacak oran %25'tir.

ilginize tşk ederim sayın oturanboga peki yukarıda bahsettiğim diğer rahatsızlıklardan dolayı sakatlık derecem yükseLebilirmi? en azından %40 gibi

Benimde 2 ayağım chopart amputasyon. 1994'te aldığım raporda % 48 raporum vardı. Ama 5-6 sene evvel en son heyete girdiğimde ve Gelirler idaresi...vs tarafındanda onaylanan raporum % 40.

Üst Alt