Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CHP grup başkan vekili levent gök emekli maaşları hakkında destek cıksın

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar, bılıyorsunuzkı chp grup başkan vekılı levent gök gercekden engelliler ıcın mucadele edıyor, bugun cok yakını olan bir insanla iş yerımde sohbet etdim, rica etsem engelli erken emeklıler ve malulen emekli olanlar icinde hukumete bu ınsanların sesını duyursun dedim, yarın bırgun bende emeklı olacagım ve o emeklı olan ınsanlar maaşlarının yarısını zaten ilaclara verıyor,dıger yarısınıda kendilerıne bakan ınsanlara verıyorlar dedim, bu hukumet bi elını vijdanına koysun, bu ınsanlar 1 mılyrla nasıl gecınsın dedim, emeklı maaşı konusnda, bu insanların sesi olursa sevınırım dedım, yanı bayagı bı bu konuda konusdum,inşallah bu konuda levent gök emeklı olan ınsanların sesi olur. dostcakalın...

İnşallah sayın vekilimiz bu konuyu yakında ülke gündemine taşır, sizin de hassasiyetiniz için teşekkürler.

inşallah sesımız olur,inşallah.. rıca ederım, ama dogrusu bu, bu emeklı maaşı bu ınsanlara nasıl yetsin ya :(

Üst Alt