Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CHP İl Engelliler Komisyonu yürüyüş düzenliyor. Katılımınızı bekliyoruz...

Pegasus

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
Değerli Dostlar Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Il Engelliler Komisyonu olarak Sakatlar Haftası etkinlikleri çercevesinde yarın Bakırköy de bir yürüyüş düzenliyoruz.

Saat 12.00 de BAKIRKÖY CARUSEL AVM önünde buluşup Özgürlük Meydanına yürüyecegiz. Etkinlik basın açıklamasıyla sona erecek.

Israrla gozardı edilen istihdam, eğitim, sosyal güvence, ulaşım gibi sorunlarımiz hakkında sitemleri olan partili partisiz tum arkadaslarımızı yanımızda gormekten mutluluk duyarız.

Iletisim icin:
Husamettin Soydan
0542 5719731

hak aramanın partisi olmaz. istanbulda gidebilecek durumdaki tüm arkadaşların katılımını bekliyorum...

ya chp şimdide özürlülere mi göz dikti bıraksınlar böyle ucuz politakaları arkadaşlar gelmeyin böyle oyunlara

Bugüne kadar mecliste benim haklarımdan kaçreke bahsetiler... Şimdimi akıllarına geldin bundan önce sakatlar haftası diye bişey yokmuydu... Hadi başka kapıya.

Bundan önce yoktu diye bundan sonra olması senin için,bizim için kötü mü? Bu nasıl bir mantıktır?
İnsanlar bizim sorunlarımızı dile getirmek,çözüm önerileri sunmak için toplantı yapıyor,yürüyüş düzenleyip basın açıklaması yapıyor.
Benim sorunlarımın farkına varmışlar çözmek için çaba gösteriyorlar oh ne güzel demen gereken yerde abuk sabuk konuşuyor,kendince çok akıllıca yorumlar yapıyorsun.
Duyuruyu yapan senden oy istemiyor saçmalamanın lüzümu yok.
İnsancıkların bu bağnazlığını,bu hayasızlığını algılamakta zorlanıyorum.Senin burada bulunma amacın farklı o zaman.

benden senden oy istemiyor beni seni sadece oyununa alet etmek istiyor.. yani senin benim sorunlarımın bugüne kadar farkına varamamışlarda tam secim üstümü farkına varmışlar. cahil olmayın biraz çalıştırın saksıyı.. gene sacmalamışsın, yandaşcıkların bu bağnazlığını. bu hayasızlığını algılamakta zorlanmıyorum.;) .. burda olma amacımız a-b-c partisine hizmet etmek değil bilader. burası secim meydanı değil...

Seviyene düşüp de o kafatasının içerisinde taşıdığın organına hakaret etmeyeceğim.
Bundan önce yoktu tamam ama bundan sonra olacak sorunlarımıza değinecek,çözüm noktasında öneriler sunacak ve ben buna inanıyorum dememe rağmen siz yine ufacık dünyanız ve küçük (sizin deyimiznizle) "saksınızla" inat etmeye ve bugüne kadar sizin sorunlarınızı görmezden gelen,yeterli ilgiyi göstermeyen insancıkları desteklemeye devam edin.
Sizin gibi düşünen insanların desteğine de,oyuna da ihtiyacımız yok.

Bu arada;
Ben sizin "bilader" iniz değilim seviyesizlik yapmayın.

akrep_61;

sana katılıyorum kardeşim kim kimin ne olduğunu biliyor polemiğe gerek yok

Yav gidersin katılırsın yürüyüşe sandığa gidincede bu partiye oy vermezsin ne kadar bağnaz bir bakış açısı bu, X parti yürüyüş yapcak diye konu açılıyor kimse engelli demiyorda Chp diyor sonrada engellilere ayrım yapılıyormuş.

bay kemal şimdide bizemi göz dikti her numaravar

akrep kardeş seçim arefesinde siyasi bir partinin sakatlık organizasyonu tabiki sana katılıyorum. şampiyon arkadaşta diyor belki birşeyler düzelir düşüncesi var ona da hak veriyorum yalnız seçim arefesinde sakatlık haftasında bir siyasi partinin düzenleyecegi etkinlik bende sadece oy kapma ve gösterişten ibaret birşeyler oldugu izlenmi veriyor, eğer seçim zamanı olmasaydı ve normal bir tarih aralıgında olsaydı tabiki katılırdım. ama benim görüşüm benim siyasi bir partinin seçim arefesinde yapmacık etkinliğine katılmam benim çaresizliğimi hatta acizliğimi gösterir.

chp nin istanbul dan engelli bayan milletvekiline oy verecegim çok şirin bir hanımefendi
yürüşede katılacam

Etkinlige katilan CHP ye destek veren ENGELLI HAREKATINA katilan arkadaslari kutluyor tesekkur ediyorum
yasasin CHP nin engelliler hakkinda yapacaklari serefine diyorum

Degerli arkadaslar bugun cok cesitli STK larin destegiyle yuzlerce engelli ve yakinlariyla birlikte belirlenen guzergah uzerinden Ozgurluk Meydanina yuruduk. Yuruyus esnasinda engellilerin anayasal haklarini vurgulayan sloganlar attik. CHP Istanbul Il Baskani Sayin Bahri Sahin, Il yonetim uyeleri ve milletvekili adaylari ve cesitli ilcelerin uye ve baskanlari yuruyusumuze destek verdi. Ayni sekilde Altinokta korler dernegi, ve TSD gibi dernekler de yuruyuse destek verdi. Yuruyusumuz Ozgurluk Meydaninda yaptigimiz bir basin aciklamasiyla son buldu. Aciklamamizda engellilerin anayasal haklari cercevesinde egitim, ulasim, saglik, istihdam gibi alanlarda yasadiklari sorunlari dile getirdik.

Bizi taniyan tanimayan, onyargilariyla yeren veya destekleriyle sevindiren tum arkadaslarimiza sevgilerimizi ve saygilarimizi sunuyoruz. Ancak bizler yapacagimiz calismalarla bu onyargilari da asacagimizi, bugun elestiren arkadaslarimizin da desteklerini alacagimizi umuyoruz. Istanbul CHP Il baskanliginda kurdugumuz engelliler komisyonu sadece secime yonelik bir olusum degil. Aksine hepsi engellilerden olusan bolge sorumlusu arkadaslarimizla asil amacimiz secimlerin ardindan tum istanbulda etkin sekilde orgutlenmek ve olabildigince engellilerin sesi olabilmek. Umuyorum ki gosterecegimiz cabalarla oncelikle hepimizin sancilarini cektigimiz sorunlara yonelik olumlu adimlar atacak ve ardindan hepinizin tecveccuhunu kazanacagiz. Vermeden almak Allaha mahsustur. Once kendimizin calismamiz gerektiginin bilincindeyiz. Henuz cok yeni bir olusum olmasina ragmen gecmiste yapilmayanlarin hesabini bizden sormayan ve yapici elestirileriyle bize yol gosteren tum arkadaslara simdiden tesekkurler...

59245830.jpg

50837773.jpg

93637213.jpg

79838378.jpg

50223958.jpg

22145231.jpg

bir düşün bakayım ne yapmış 2001 yılı öncesini ve sonrasını bir kıyasla ne yaptığını görürsün

Şampiyon;

nereye düşer çıkarsın beni irgalamaz by şampiyon.. ne ekersen onu biçersin hakeret edersen aynı şekilde karşılığını alırsın bundan şüpen olmasın. sen o okcu partisinin nesisinki sizin gibi düşünenlerin desteğinede oyuna da ihtiyacımız yok diyorsun.

Birine bilader demeninde seviyesizlik olduğunu ilk senden duydum sizin seviye anlayışınız bumu..

Chp git evineeeeeeeee...............chp no!!!!!!!!!!!!!!!!!!no chp...................... heryol var chp de engelli arkadaslar haydin kemalamcaya oy verin :))) bizim her isteğimizi görür o ..............:)))

ben sadece şunu derim başkada birşey demiyorum.. chp genel başkanı ''kemal kılıçtaroğlu'' istanbul belediye başkanı adayı iken. belediye başkanlığını kazanırsa istanbulda fakirlere 600 tl maaş vereceğini söylemişti öylemi. ''EVET'' şimdi kendileri chp genel başkanı. şimdi chp'li olan tüm illerdeki belediyerde fakirlere 600 tl verilmeye başlandımı. ''HAYIR'' Şimdi yine bu sefer başbakan olursa fakirlere 600 tl engellilere 1.250 verecekmiş.;=) yermi şimdi bunu Bu engelli.. Şuanki akıl hocası (süleyman demirel) oda birzamanlar ev araba vs veriyordu ama kimseye almak nasip olmadı..;/)

Bügün engelli haklarının 4 dörtlük olduğunuda savunan yok sadece eskiye oranla çok daha iyi olduğu bir geçek..

:) :) :) :) yok akrep kemalabi derse yapar bak 1250 değil 5000tl verecek o engellilere:)

elınıze bır kagıt bır kalem alın o zamanla sımdı arasında artı eksı yazın belkı bulursunuz neler degısmıs

sizi duyanda ogluna damadına verdigi imkanları engelliye veriliyor sanirlar.evde bakim maaşini avrupa birligi oduyor diye biliyorum.

ya görmek için göz gerek düşün 2001 yılı öncesini birde 2011 yılından 2002 yılına kadar yapılanları özürlüler için daha ne yapsın
o chp dediğiniz zihniyeti biz cok iyi biliyoruz insanları kendileri için kullanır lar zaten yukarda resimlerde görünüyor şimdiye kadar nerdeydiler seçim yaklaştı diyemi oluyor bunlar

mart ayında şunu yaşadım. sürekli raporlarda bir değişiklik olduğunu biliyoruz. şehiriçi ulaşımından yararlanmak için tekrar rapor çıkartmam gerekti bir devlet hastanesinden. normalde hiç görmeyen bir kişinin yanında refakatçi olması gerekir değil mi? hastaneye falan gideceği zaman ya da bilmediği bir yere gitmesi gerektiğinde. yolda görmediği için yürürken bile sorunlar yaşayabilir. yalnız hiç görmeyen bir kişiyi ağır özürlü olarak görmeyip refakatçiye ihtiyacı olmadığı kararı veriliyor. bu raporlardaki değişikliklerde baştakilerin işi değil mi? peki engelli sınavının hala belli olmamasına karşın lpssye 1 ay kala 40 bin öğretmen alımına ne diyorsunuz? engellileri düşünselerdi geçen sene bu tarihlerde belli olan sınav zamanı bu sene böyle geçiştirilmezdi. düşünselerdi burada bir çok engelli arkadaşımız şuan boş olan ve alınması gereken engelli kadrolarında emeklerinin karşılığını alırdı. oy için bile düşünmüyorlar baştakiler bizi bu da görmezden gelinmeyecek bir gerçektir.

Kavga etmiyelim birbirimizi kırmayalım!
Haklısınız seçim zamanı olması riyakarlık!
Hangi parti olursa olsun şimdimi hatırladınız derler adama!

Bırakın bu partileri, bir daha ki sefere aramızda örgütlenelim.
Atıyorum 10 milyonuzzz. 10000000* 50 tl= 50 000 000 tl yapar. Bu parayı toplarız...
Bu parayla seçim sermayesi yapıcağız.
Sonra aramızda kura ile 50 tane bağımsız vekil seçeceğiz!
Adaletsizlik olmamaması, kimsenin muhalefet olmaması, itirazı olmaması içinde kura yoluyla bu 50 vekil adayını belirleyeceğiz!!!
Bakın bu kadar basit...
Kavgaya dövüşe lüzum yok!!
50 kişi mecliste bütün engellinin sorunlarını çözer. Bir bakanlığımız olur. Hakkımız olan bütçeyide her türlü söke söke alırızzzz.......
Bu hedefde kenetlenelim...
Ne chp, ne akp, ne mhp nede başka purti bize hak ettiğimiz vermez....
Lütfen bu amaçda, bu hedefde buluşalım...
Neden olmasın? Düşünmek yapmanın yarısıdır!
Haydi arkadaşlar.... AKILLI PROJEYE DESTEK ......

Üst Alt