Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CHP'nin seçim vaadleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

qerdal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
CHP seçim bildirgesinde ilk kez engellilerden bahsedildi. Bildirgede, kamuda ve ozel sektorde engelliler icin ayrılan bos kadroları doldurarak, 50 bin engelliye istihdam saglanacağı vadedildi.

MHP genel başkanı Bahçeli dediki bugün
Engelli ve engelli yakını aylığının yükseltilmesi ve engelli aylığı ödenmesinde, aile geliri yerine kendi gelirlerinin esas alınması,

Türkiye'deki toplam engelli sayısını bilen var mı? Ya da nasıl bileniliriz?

Öle bişi olsa keşke aile gelirine bakılmasa

Evde bakım hakkında iyileştirmeler bir tek chp seçim vaadinde var diye gözüme çarptı.

ahmet75

Kılıçdaroğlu'ndan Seçim Vaadi: Yoksul Ailelerin Hesabına Ayda Bin Lira Yatıracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Yoksul ailelerin hesabına ayda bin lira yatıracağız. Kadın gidecek aylığını çekecek' dedi.
Bunumu dedi Yalana bak

yahu sen yalan arıyorsan mevcut iktidara baksana bi.. kılıçdar taa önceden açıkladı emekli ikramiye vereceğini..
eee ne dediler sanırsınız? iyi oku:

[h=2]Bütün bunları yapsınlar, kaynak göstersinler sadece şapka çıkartmam yani ben samimi olarak söylüyorum derimki: Ben de CHP'ye oy vereceğim[/h]Maliye Bakanı Mehmet Şimşek
;)

Üst Alt