Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CHP'nin seçim vaadleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
CHP seçim bildirgesinde ilk kez engellilerden bahsedildi. Bildirgede, kamuda ve ozel sektorde engelliler icin ayrılan bos kadroları doldurarak, 50 bin engelliye istihdam saglanacağı vadedildi.
MHP genel başkanı Bahçeli dediki bugün
Engelli ve engelli yakını aylığının yükseltilmesi ve engelli aylığı ödenmesinde, aile geliri yerine kendi gelirlerinin esas alınması,
Kılıçdaroğlu'ndan Seçim Vaadi: Yoksul Ailelerin Hesabına Ayda Bin Lira Yatıracağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Yoksul ailelerin hesabına ayda bin lira yatıracağız. Kadın gidecek aylığını çekecek' dedi.
Bunumu dedi Yalana bak
yahu sen yalan arıyorsan mevcut iktidara baksana bi.. kılıçdar taa önceden açıkladı emekli ikramiye vereceğini..
eee ne dediler sanırsınız? iyi oku:
[h=2]Bütün bunları yapsınlar, kaynak göstersinler sadece şapka çıkartmam yani ben samimi olarak söylüyorum derimki: Ben de CHP'ye oy vereceğim[/h]Maliye Bakanı Mehmet Şimşek