Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chrome'de yeni sekmede Google açılmıyor..?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar benim bir sorunum var yeni laptop aldım haliyle yeni format atıldı tarayıcı olarak chrome kullanıyorum.chromeye ılk tıkladğımda google açılıyor fakat ikinci tıkladığımda küçük küçük site resimleri geliyor google açılmıyor ne yapabilirim acaba sizlerden yardım istiyorum.birde msnme girdiğimde maillerimi açamıyorum tıklıyorum ama açılmıyor bende google hotmail yazıp ordan giriyorum birde bunun nedenini soracaktım simdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.....

Chrome'de Google'yi ana sayfa yapmak için;
Buraya tıklayın Açılacak sayfanın sol üst tarafında Chrome'ye ekleyin yazısına tıklayın. Karşınıza çıkacak pencereye tamam deyin ve yeni sekme açın. sizden link yazmanızı isteyecektir şu şekilde yazın 'http://www.google.com.tr ' http siz yazarsanız kabul etmiyor. ve Save derseniz kaydedecektir. Açacağınız yeni sekmelerde Google açılacaktır.
Bu eklentinin ayarlarını değiştirmek yada kaldırmak için '
g2fp7.jpg
' tıklayıp Ayarlar'ı açıp, Uzantılara tıklarsanız göreceksiniz eklentiyi. Seçeneklerden ayarlarını değiştirip, sağ taraftaki çöp kutusu işaretinden Chrome'den kaldırabilirsiniz..

Hotmail için şunu kontrol eder misiniz? Chrome'den yine şu işarete '
g2fp7.jpg
' tıklayın, Ayarlar deyin, açılan sayfada Arama bölümünü bulun, Arama Motorlarını yönet deyin, varsayılan arama motoru olarak görünüyor mu Google Chrome? Görünmüyorsa oradaki listeden Chrome'nin üzerine tıklayın ve sağ tarafta varsayılan yap deyip dener misiniz?

Kapatma sekmesinin altında bi ingiliz anahtarı simgesi olacak ona tıkla, seçeneklere tıkla açılan sayfa da en altta chrome varsayılan tarayıcım olsun var ona tıkla, artık maillerin chrome da açılacak..Kolay gelsin

kelebek hanım ana sayfayı yaptım teşekkür ederim ama mailimi hala yapamadım chrome varsayılan tarayıcıyı bulamıyor gibi bişey yazıyor....

Chrome'nin adres cubuğu zaten Google görevinde, adres dışında yazdığınız her kelimeyi googlede taratır

Google chroma girdiğimde karşıma bş sayfa çıkyo.ayarlar sekmesine tıkladığmda arıyor ama bulamıyor ve sayfa yine boş kalyo lütfen yardım
:mad::mad:

Ayarlara girdiğinizde orda başlangıçta yazan bi bölüm göreceksiniz.. ordan 3 cü radyo butonu tıklayın(Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç.Sayfaları ayarla) Sayfaları ayarladan google yada istediğiniz adresi yazıp tamama tıklayın

Üst Alt