Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Chron hastasıyım. %40 üzeri engelli raporu verirler mi?

asiyurek00

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2012 yılında yakalandığım bu hastalık da 2 yıldır fazla bir şikayetim yok hastalığım remisyon döneminde hastanede 23 yaşında biriyle karşılaştım engelli raporu almış %48 le ancak onun bağırsağında daralma varmış bende yok benim tek sıkıntım günde bazen 5 defa tuvalete çıkıyorum haricinde sol ayak ve bacağımda birde sol yumurtalığımda ağrı yapıyor çok rahatsız edici değil ama yaşam kalitemi sonuç olarak etkiliyor ben şimdi bu raporu alabilirmiyim alırsam kpss hazırlanıyorum ön lisans mezunu olarak raporu alırsam bu normal sınava girebilirmiyim aydınlata bilirmisiniz teşekkkürler

arkadaşım özürlü cetveline bak orda sana uygun oranı görebilir en azından tahmin edebilirsin bunu netten de bulabilir forumdanda araştırırsan bulursun ayriyeten sınav konusu içinde bak engelli olup normal sınava girebilirmisin bilmem

baktım arkadaşım cevapladığın için teşekkür ederim benim hastalığımın direkt karşılığı yok ancak sindirim sistemi olarak genel alınmış ve anladığıma göre %50 den değerlendiriliyor ve cetvele baktığımda %40 kesin alırım çünki belirtilmiş hastalığın demiş aktif döneminde farklı ilaçlara gereksinim duyulması hali diye

Üst Alt