Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cıc cihazımda feedback ötme sorunu..?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Starkey marka cıc sequl modeli yedek cihazımı kapak gevşekliği ve çatlaklar nedeni ile tamire verdim.ama cihaz çalışıyordu ötme yapmıyordu.neyse 95 tl verip verip yeni kalıp yapıldı ve cihaz geldi cihaz ötme yapıyor.sesini kıstımı ötme duruyor.sesini açtımı cihaz ötmeye başlıyor.daha önce böyle bir sorun olmamıştı.kulak kalıbı kulağıma tam oturuyor.odyometrist karışıklık nedeni ile haftaya gel tekrar öteki bilgisayardan yazılımı ayarlayalım dedi.bu feedback ötme denen şey sadece kalıbın küçük ve hatalı oluşundamı kaynaklanır.yada yazılımdamı sebep olabilir ötmeye

bence ;cihazinizin otmeyi engelleme ne halt deniyosa onun ayarini bozmuslar sizin tamir ettirdiginiz yerden test yapmamislarmi onun ciktisini vermedilermi simdi ismini u nutmusum

Anlaşılan tamirde cihazın düdük sesi ayarları fabrika haline dönmüş. Yeniden ayarlanması veya eski ayarların cihaza tekrar yüklenmesi lazım.

şimdiye kadar test çıktısı falan hiç almadım.sadece fatura aldım.cihaz istanbulda tamir oldu bursadaki şube ilk kendi kontrol etti ve öttüğünü anladı.15-20 dk yazılımla uğraştı ama nafile haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım ne olacak .umarım kalıp küçük değildir.

cihazi tamire verince fonikboox diye bi cihazdan cihazin iyi oldugu testi yapiliyo onun belgesi ni veriyorlarmis saglam yerlerde

tamam ama benim odyo rakamları belli ve bu rakamlar üzerisinde yıllarca kullandım ötmedi şimdimi ötmeye başladı onu yeri geldi cihazı full sesini açtırdım yine ötmedi adam şimdi ayarladı ötmüyor ama sokakta trafik sesini bile duymuyorum o kadar az yani normalde cep telefonu ile konuşabilmem gerek

bnce yükses ses açmayla alaka değil bu oyle birşey olsaydı daha öncede öterdi.

bakalım cumartesi tekrar gideceğim şimdilik dükkanlarında tamirat var şimdilik başından salladı ama cumartesi yemem bunları umarım yazılım kaynaklı sorundur.bu bence kolay düzeltilir

Üst Alt