Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cic kanal ici cihaz yine bozuldu!?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Starkeyin cic x series cihaz seneyi doldurmadan yine bozuldu.sorun tis sesler iyice gitti ve her kelimenin sonunda otuyor.sizce sorun nedir hoparlormu mikrofonmu

7/8 ay once hem her kelimenin sonunda otuyor hem cihazin mikr.elle ses girisi kestimi otuyordu hapr.kacak yapiyor dediler tamire gitti islik sesi gitti fakat cikis ses gucu azaldi.

Neyse kullamaya devam ettik 7/8 Ay gecti simdi tis sesler gitti her kelimenin sonunda otuyor.fakat mikr.ses girisini kapadimi otmuyor sanirsam hopr.kacak degil sorun ne olabilir sizce

Mehmet aksit hocam degerli yorumlarinizi beklerim Mehmet Akşit

Son düzenleme:
bu mesajı akşam yazmıştım sabah kalktım cihazı taktım düzelmiş bu 2ci oluyor gün içinde sesde zayıflamalarda oluyor.nem mmi kaptı ne

Kulak kanalında oluşan nem cihazın kazancını düşürür. Hatta bazen cihaz sesi hiç yükseltmez. Nem kuruduktan sonra cihaz çalışmaya devam eder. Ama bozulma olasılığı da giderek artar. Önerim, cihazın kazancını "test kutusu"nda ölçtürmeniz. Böylece cihazın düzgün çalışıp çalışmadığını anlarsınız. Önemli olan, cihazı aldığınız firmadakilerin bu ölçümü yapmayı biliyor olmaları.

Üst Alt