Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift anti depresan kullanmak doğru mu?

Rileptid

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Çift antidepresan kullanan vamı arkadaşlar ben selectra ve anafranil kullanıyorum zararı nedir bunun yerine tek antidepresan kullanmak istiyorum atipik psikozum önerebileceğiz ilaç varmı bide cinsellik bitmesinin sebebi anafranilmi yoksa ikisinin etkileşimimi buna neden oluyor teke düşürmeliyimmi

Anfaranil ve selectra serotonin düzenleyiciler olarak recete edilir,eğer hekim yazmışsa her ikisi aynı anda kullanılabilir,

Kendi başına tedavi kesmek, azaltmak veya arttırmak doğru olmaz,forumlarda ilac aramak da doğru değil.

Psikiyatri ilaclarının çoğu cinsel bozukluk yapabilir,uzun vadeli kullanımlarda bu etkiler azalsada bozukluk devam edebilir,

Özellikle Anafranil SR ve diğer SR grup (Yavaş salım)antidepresanlar,dozuna göre değişgenlik gösterebilir,geçikme anlamında olumlu olsada sertleşme problemleri yapabilir.

Bunları hekiminizle paylaşırsanız size yardımcı olacaktır...
Rileptid

Anafranili bırakmak istemiyorum ama aşırı derece ereksiyon sorunu yaşatıyor Buda büyük sıkıntı bir erkek olarak selectra nın ereksiyonla ilgisi yok gibi ama ben kararsız kaldım şimdi

Hani sadece selectra kullansam olurmu bilmiyorum yaa bunlardan farklı yeni bir antidepresansanmı kullansam tek şekilde

Bu konuyu doktorunla konuşsan daha iyi bence, sonuçta hiçbirimiz uzman değiliz. Ama seninki bir erkek açısından önemli bir sorun, bu da ayrıca bir mutsuzluğa neden olabilir.

Bu arada ben de çift antidepresan kullanıyorum: Lustral ve Remeron.

Son düzenleme:
Atipik psikoz,

Sadece antidepresan mı kullanıyorsun?

Doktoruna söyle,tek antidepresana inebilir,dozu azaltabilir vs.
En sağlıklısı doktorunla paylaşmak..
Rileptid

Üst Alt