Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift görme ve ayağımdaki sorundan %40 rapor alabilir miyim?

Ahmet2525

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Meraba, arkadaslar 24 yasindayim dogustan Sasiligim var.14 yasin da ameliyat oldum ama pek basarili olmadi kayme halen daha devam etmekte ayagim kalca cikikligi da var oda dogustan sekerek yuruyom yas ilerledikce agrilarim iyice yukseldi agrilara dayana biliyorum ama gozum deki sasilik cok rahatsiz ediyor cift gorne cok yoruyor bilgisayar basinda pek duramiyorum en kotusu insanlarla goz temasi kuramiyorum bakislarimi kaciriyorum hemen bu drum is hayatimi da etkiliyor bulundugum konum surekli goz temasi kurmami gerktiriyor ama yapamiyorum birinin yuzune baknce cift goruyorum cok. Rahatsiz ediyor ve son olarak ozguvenimi kaybettim hic bise yapamaz oldum oylece evde oturuyorum nasil desem "gogo ve didi gibi godot un gelmesini bekliyor gibiyom piskolojim de bozuldu tam bir tukenmislik senduromu yasiyorm. Nezaman is basvurusu yapsam engelli raporun varmi diyorlar ,ben de diyorum engelli olan kismim bedenim ,beynin degil diyorum ama yetmiyor. Sonra dusunuyorum acaba goruntu kirliligimi yapiyorum ?neyapmaliyim bilemedin .herkeze karsi iyi biri olmaya calistim belki herkeze iyi davranir ihtiyaclari oldugu zaman yanlarinda durursam belki onlarda beni sever diye dusundum ama olmadi artik insanlardan kaciyorum insanlarin iyi oldugunu dusunmuyorum konusmaya bile useniyorum ,bir kedi edindim onunla vakit geciriyorum onunla mutlu oluyorum gerceklikten gun ve gun uzaklasiyorum .
Merak ettgim bir konu var onuda sormak istiyorun cift gormeden dolayi engelli orani alma sansim varmi ayagimi da ekliyerek belki ozaman mecburiyetten alirlar belki yoruldum be abiler ablar bunlar derin mevzular kaybolup gidiyoruz iste ,kaybolan biz degiliz aslinda bizi gibi olmayanlar ne anlar ,ne hissettigimizi .....

bende de çift görme var.inandıramıyorsun ki karşındakini...

Cift görme

Merhabalar ,26 yasindayim dogustan şaşıligim var 12 yasinda ameliyat oldum ama basarili olmadi içe dogru kayma var ve ameliyat sonrasi cift gorme meydana geldi cocuklugum da pek sorun olmadi ama unuversite hayatim tam kabus oldu insanlarin yuzune bakamiyorum cift gordugum icin kimseyle konusamaz duruma geldim bakislarimi hep kacirdim doktoro gittim gittim tekrar pirizmaztik gozluk verdi bir nebze olsa da gozlerim eskisi kadar yorulmuyordu.

Ama bilgisayar kullanamiyorum cift gordugum icin odaklanamiyorum dikkatim dagiliyor bas agrisi oluyor ,merak ettigim konu cift gormeye yuzde kac oran verirler

Üst Alt