Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift taraflı Kalça Çıkığı ile ÖTV indirimli araç alımı hakkında..?

gkc2017

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 34 yaşındayım ve doğuştan çift taraflı kalça çıkığım var, defalarca da ameliyat oldum, çok başarılı oldukları söylenemez. aksama ve soğuk günlerdeki ağrı dışında çok bir sıkıntım yok aslında. yıllardır otomatik vites araç kullanıyorum. benzer durumdaki bir arkadasım raporla ötv indirimli otomatik araç alınca ben de alabilirim diye düşündüm.

Önce b olan ehliyetim için basvurdum, kurul bana aslında sen otomatik kullanmak zorunda degilsin ama hadi verelim gibi bişey diyerek b sınıfı otomatik ehliyet alabilir raporu verdi ve ehliyetimi değiştirdim. sonrasında heyete girdim ve heyette sağ kalça %10 sol kalça %15 gibi bir rapor çıkartıldı. bu raporla araç için başvurduğumda ise ancak özel tertibatlı araç alabileceğim, otomatik araç alamayacağım söylendi bayiler tarafından.

Şimdi anlamadığım ben zaten yılardır otomatik vites araç kullanıyorum ve bir şikayetim de yok. bu raporu iptal ettirebilir miyim ya da itiraz etmeli miyim? Özel tertibatlı araç kesinlikle istemiyorum çünkü ve en azından da şimdilik ihtiyaç duymuyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

şimdi benim anlamadığım demişşinya bence sen kendince anlamak istememişşin arkadasım..ortapedilk engellilerde sol taraftan engellilere otomatik araç veriliyor ..işin içine sağ taraf ta girince işte böyle bi sorun çıkıyor bilmem anlata bildimmi

tamam da merak ettiğim hareket kısıtlılıgına falan bakılmıyor mu? benim sol tarafımda var ama sağda kısıtlılık yaratan bi durum yok ki? bir de biletaral yazanlar alabilirken sağ ve sol ayrı yazılanların alamamasına çok şaşırdım.

Üst Alt