Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift taraflı kalça çıkığım var. Sakatlık raporu almak istiyorum. İzlemem gereken yol?

wolkie

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

çift taraflı kalça çıkığım var ve bir bacakta kısalık ayrıca askerlikten muafım rapor için başvurmak istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum işkuru aradım hastaneye gitmeniz gerekli dedi sadece bu kadar bir cevap aldım.

ortopedik engeli ile en az %kaçlık bir oran gerekli oluyor bir de eğer bu raporu çıkarsa sadece engelli kadrolarına mı başvurabiliyoruz

işkur sizi hastaneye özürlülük dereceninizi tespit etmek için hastaneye gönderecek %40 üzeri rapor almanız durumunda kamunun ve özel sektörün isteği doğrultusunda özürlü olarak çalışabilirsiniz.

anladığım kadarıyla önce işkura gidip belge alarak hastaneye gitmem gerekiyor galiba

arkadaşlar benim ortopedik rahatsızlığıma %18 verdiler başka bir problemim çıkmadı muayene bile etmediler röntgene baktılar sadece sorum şu olacak dosyayı heyete yetiştiremedim dosyayı heyete sunsam bi değişiklik olur mu genel oren anlamında sunmasam o şekilde bıraksam bir problem olur mu?

Hiç bir şekilde kayıtlara geçirme dosyanı.Siciline oran işlenirse dönüşü zor oluyor.Bu haliyle bu rapor zaten işine yaramayacak.

Üst Alt