Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çift taraflı kalça protezi ve hipertansiyon için ne oranda rapor alabilirim?

Tolga1974

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba, çift taraflı kalça protezi için ne oranda rapor alabilirim ? Sürekli rapor mudur ? Ayrica tecrübe yaşayanlardan da bilgi alırsam sevinirim. Saygılar, Tolga

evet verilecek rapor sürekli ibarelidir, protez sonrası oluşan kısıtlılık rapor oranını etkiler,tablo şu şekildedir
[FONT=sans-serif]Tablo 3.33.a- Pelvis ve femur kırığı ile [/FONT][FONT=sans-serif]kalça[/FONT][FONT=sans-serif] artroplastisine bağlı özürlülük. [/FONT][FONT=sans-serif]Total[/FONT][FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]kalça[/FONT][FONT=sans-serif] replasmanı; unipolar (Tek taraflı) veya bipolar (çifttaraflı) endoprotez (Diz protezi) içerir:[/FONT]

[FONT=sans-serif]İyi sonuç, 85-100 puan:Tek taraflı:% 19 - Çift taraflı:% 37[/FONT]
[FONT=sans-serif]Orta sonuç, 50-84 puan:Tek taraflı:% 25 - Çift taraflı:% 50 [/FONT]
[FONT=sans-serif]Kötü sonuç, 50 puandan az:Tek taraflı:% 38 - Çift taraflı:% 75[/FONT]

tesekkurler, ilaveten hipertansiyona da sürekli mi verilir ? Bildiğim kadarıyla ömür boyu tansiyon ilacı kullanacağım

ve PAN (poliarteritis nodoza) icin özür oranı ne veriliyor bilginiz var mi ?

saygilar, Tolga

özür oranı

Merhaba, bugun %19+%19+%10 aldım, formule gore %41 veriliyor. Ama daha evvel yaşanmışlıklar var bu rakamla oynanabiliyor gibi....benimki de yeterli ama sınırda... bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu ? Saygılar, Tolga

Tolga1974

Vergi indirimi için son karar mercii Maliye. Sonucu şimdiden kestirmek mümkün değil. Olumlu olacaktır diye düşünelim...

Özür cetvelinde ne yazıyorsa o.
Ne daha fazla ne de daha az alırsınız.

tesekuurler,, maliye eskiden oynayabiliyordu bu oranlarla

oyanmaz diye anliyorum

Maliyenin yetkisi var mi yada itiraz edilebilir mi değiştirirlerse. maliye bu oranı düşürür mü...

saygilar, Tolga

Engelli raporu

Merhaba, bugun 19+19+10 = %41 sürekli ibareli özür raporumu aldım. Engeli kimlik kartı + Engelli Raporu şeklinde Antalya dan aldım. Bağlı olduğum işyeri İstanbulda... emeklilik için sadece yaş bekliyorum. vergi indirimi için bu raporla başvurabilir miyim ?

Saygılar,

Tolga

Evet. İşyerinizden çalışma belgesi ile bağlı bulunan vergi dairesine başvuru yapabilirsiniz.

raporu antalyadan almış olsam bile mi, ayrıca talep nedeni dediğim gibi engelli kimlik kartı ve engelli raporu.... gerçi bildiğim kadarıyla engelli kimlik kartı aynı zamanda vergi muafiyeti içinde kullanılabiliyor

Raporunuzu genel merkeze ulaştırın şirketiniz sizin adınıza başvuruda bulunsun.

Almış olduğunuz rapor uygundur başvurabilirsiniz.

Üst Alt