Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çiftçi Bağkur'undan malulen emeklilikte maaş miktarı ne olur?

london78

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
sayın arkadaşlar ÇİFÇİ BAĞKURUN dan emekli veya malülen emekli olan varmı (tarım işçisi değil ,çiftçi bağkuru)? varsa normal emekli ve MALÜLEN emekli nekadar ücret alır bazı arkadaşlar 120 tl söylüyor acaba gerçeklik payı nedir?

120 TL'yi bilmem ama, sahiden çok düşük olduğunu biliyorum...

Yalnız, unutmayın, malulen emeklilik söz konusu olduğunda en son hangi sigorta kapsamındaysa priminiz, emekliliğiniz de o statüde olur... Yani, malulen emeklilik başvurusundan önce birkaç ay ssk (4a) statüsünde sigortalı çalışırsanız ve sonra malulen emeklilik başvurusunda bulunursanız, ssk (4a) statüsünde malulen emekli edilirsiniz. Tahmin ediyorum bu durumda emekli maaşınız daha yüksek olur. Ben olsam bu taktiği denerdim

çifçi maaşı tahmini

merhaba, bülent beyin dediği gibi çifçi bağkuru, ssk emeklisinden tabiki az.. ben erken emekliyim ssk dan 3920 gün ile yalnız, 2000 günü çifci bağkuru 1920 ssk bu durumda bile maaşım 670 tl yani az ...sadece çifci bağkuru olsaydı TAHMİNEN 500-550 arası BENCE... gerisi size kalmış saygılar :)

Üst Alt